Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 voor internationale handel, distributie en voorraadbeheer.

Krachtige software die een geïntegreerde handelsoplossing biedt voor uw voorraadbeheersysteem en uw logistieke distributie.

 • Uitgebreid voorraadbeheersysteem
 • Volledige controle over uw import en export
 • Compleet inzicht in uw internationale handel
Vind een Microsoft specialist

Wat is de beste software oplossing voor uw internationale handel, distributie en voorraadbeheer?

U hebt een mooi bedrijf in de internationale handel, import en distributie. Dankzij uw successen groeit uw bedrijf. Uw groei maakt dat het managen van de logistieke keten meer moeite kost. Door tal van externe factoren die van invloed zijn op uw logistiek wordt uw uitdaging groter en groter…

De ERP systemen van Microsoft hebben uitgebreide mogelijkheden om de levering van goederen, het definiëren van routes en het bepalen van locaties eenvoudig te regelen.

Door de toenemende tekorten in de aanvoer kunnen locaties van al toegewezen producten veranderen. En het samen oplossen met uw leverancier, kost veel tijd, energie en improviseringsvermogen. Door gebruik te maken van een planningworksheet kan er vanaf een Inkooporder geruisloos iedere verplaatsing van goederen in bestelling en onderweg (zowel inkoop als verkoop) gevolgd en begeleid worden. De verplaatsingen worden geregistreerd met transferorders, de transfers worden uitgevoerd via een gekozen route die desgewenst vooraf gedefinieerd kan worden. Op de routes kunnen meerdere voorraadlocaties voorkomen en levering rechtstreeks aan uw klant behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Door het gedetailleerd kunnen volgen van de goederen bent u altijd op de hoogte van de stappen in het logistieke proces.

Microsoft Dynamics 365 voor internationale handel, distributie en voorraadbeheer

Om uw producten zo concurrerend mogelijk aan te kunnen bieden is het van belang de logistieke kosten zo laag mogelijk te houden. In Microsoft Business Central kunnen de kosten, voor de verschillende stappen in het logistieke proces, bijgehouden worden en desgewenst worden gekoppeld aan de verkoop. Op deze manier kunt u gebruik maken van toeslagen per artikel, transporttarieven modelleren en heeft u inzicht vooraf. En door middel van standaard rapportages kunnen de kosten en opbrengsten met elkaar vergeleken worden.

Met de toenemende vraag naar transportcapaciteit, stijgende vrachtkosten en schaarste aan grondstoffen, halffabricaten en andere producten is het steeds belangrijker om goed inzicht te hebben in de logistieke keten. Het managen van uw logistieke keten is key! Zou het niet ideaal zijn om inkoop, verkoop, facturering, financiële verslaglegging en monitoring van de goederen in één systeem te hebben? Microsoft biedt met haar ERP systeem Business Central het ideale platform om de logistieke keten inzichtelijk te maken, bij te kunnen sturen om zo de juiste keuzes te kunnen maken.

Manieren waarop Dynamics 365 oplossingen uw bedrijf zullen veranderen:

Geoptimaliseerd supply chain management

Met een aaneengesloten, realtime overzicht van uw toeleveringsketen kunt u betere beslissingen nemen over elk aspect van uw productenlevenscyclus. Door waardevolle inzichten te leveren, biedt Dynamics 365 ERP voor internationale handel, distributie en voorraadbeheer de mogelijkheid de verschillende activiteiten te optimaliseren en voltooiingskosten terug te dringen.

Door ingebouwde intelligentie te gebruiken, kijken Dynamics 365-tools naar factoren als: vraag op de markt, concurrentie en seizoen. Deze data wordt gecombineert met realtime gegevens over uw bedrijfsactiviteiten. En dit helpt u weer om efficiënt vast te stellen wanneer u uw voorraad moet aan worden aangevuld, wie de beste toeleverancier is en wat de beste tarieven in de sector zijn.

Nieuwe inzichten

De geavanceerde Dynamics 365 software verzamelt gegevens van diverse bronnen binnen uw bedrijf en brengt deze bijeen in makkelijk te verwerken dashboards. Als u inzichten van deze rapporten gebruikt, kunt u de opbrengst van uw internationale handel maximaliseren en uw aankopen, upsell-mogelijkheden en klantenfeedback bijhouden.

De door Dynamics 365 ERP voor handel verzamelde gegevens helpen bedrijven om ook hun bestelproces te automatiseren door op mechanische wijze voorraden bij te houden en deze aan te vullen indien nodig. Zo voorkom je verspilling en optimaliseert u de voorraadniveaus. Automatisering helpt ook om werk te stroomlijnen en versnelt eindedagsactiviteiten, waardoor het hele proces efficiënter en winstgevender is.

De perfecte partner voor uw internationel handelsbehoeften

Wij werken met een aantal zeer capabele partners die een solide reputatie hebben als het gaat om naadloze voorraadbeheersystemen en dus zijn we in staat de perfecte match te vinden op basis van uw industriële en zakelijke behoeften.

Hoe Microsoft Dynamics 365 uw groeiende international handelsorganisatie verder kan helpen.

Hoe Dynamics 365 een omwenteling teweeg kan brengen binnen de import en export.

Omdat Microsoft Business Central volledige financiële administratie aan boord heeft kunt u eenvoudig uw hele bedrijfsadministratie voeren terwijl u de volledig grip heeft op uw logistieke keten en alle financiële transacties van het logistieke proces direct in uw bedrijfsadministratie komen! Kiest u voor Microsoft Business Central dan kiest u voor een toekomstbestendig systeem dat staat voor gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en eenvoudige integratie met andere Microsoft producten als Microsoft Office365, PowerBI en alle andere producten uit de Microsoft Dynamics suite. Hiermee heeft u altijd uw volledige bedrijfsdata paraat, kunt u de juiste beslissingen nemen en werkt u zo efficiënt mogelijk.

Dynamics 365 is de software oplossing voor uw internationale handel.

Onze Dynamics 365 specialisten beschikken over de kennis om u te helpen bij het opzetten van de beste omgeving voor uw voorraadbeheer en logistieke distributie.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software leveren betrouwbaar advies om u te helpen de juiste softwareoplossing voor internationel handel.

 • 2.

  Wij adviseren over de beste oplossing voor uw internationale handel, distributie en voorraadbeheer omgeving.

 • 3.

  En helpen u om de beste oplossing te vinden.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Kiest u voor een van de Dynamics 365 sofware oplossingen?

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Commerce

De opvolger van Dynamics 365 for Retail integreert digitale in-store en backoffice activiteiten om personeelsproductiviteit te verhogen en een gepersonaliseerde klantenervaring te creëren.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die het werk stroomlijnt en groei bevordert.

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw omzet te verhogen en de verkoopervaring te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk doordat u uw doelgroep vertrouwen geeft door unieke ervaringen. Het begint allemaal bij het vereenvoudigen van transacties en interacties.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing is een marketing automation applicatie die u prospects helpt omzetten in zakelijke relaties. De toepassing werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde business intelligence functionaliteiten. Met Dynamics 365 Marketing creëert u snel campagnes via meerdere kanalen en ontwikkelt leads op een efficiëntere manier om zo uw resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 Supply Chain Management voor internationale handel

Dynamics 365 Supply Chain Management biedt u de mogelijkheid om uw productie activiteiten te optimaliseren. Daarnaast kunt u voorspellende inzichten verkrijgen door middel van AI en IoT (Internet of Things) te gebruiken door uw belangrijkste processen als planning, productie, voorraadbeheer, magazijnbeheer of transportbeheer.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Finance biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties realtime te monitoren en te bewaken. Daarnaast biedt deze oplossing u de mogelijkheid gebruik te maken van AI om toekomstige resultaten te voorspellen. Deze oplossing wordt gebruikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Dynamics 365 Customer service

Met Dynamics 365 Customer Service ontwikkelt u merkaffiniteit en loyaliteit onder uw klanten. Daarnaast kunt u uw klanten de persoonlijke ervaringen bieden omdat uw teams of medewerkers met de gestroomlijnde data en geïntegreerde technologie optimaal uw klanten kan bedienen.

De juiste Dynamics 365 oplossing voor uw handelsorganisatie met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze sector deskundigen uw internationale uitdagingen en bedrijfsbehoeften

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics 365 en hoe deze kan voldoen aan de behoeften van uw import en export organisatie, dan kan ons team u antwoord geven op uw vragen, zodat u zeker weet dat u een weloverwogen beslissing over het gebruik van de oplossing kunt nemen. Knop: Neem contact op met een softwarespecialist

Neem contact op of bel onze experts
of

 • Geoptimaliseerd voorraadbeheersystemen
 • Oplossing voor import en export
 • Volledige controle over uw logistieke distributie

|