Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 Marketing – de krachtige CRM tool die uw campagnes optimaliseren

Optimaliseer uw leadgeneratieproces en creëer een naadloze kopersreis

 • Experts in Microsoft Dynamics Marketing
 • Wordt gekoppeld aan gecertificeerde partners die gespecialiseerd zijn in Dynamics 365 voor Marketing
 • 100% gratis dienst om u op weg te helpen
Vind mijn partner

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Het vinden en converteren van kwalitatieve leads is een van de grootste uitdagingen waarmee bedrijven vandaag de dag geconfronteerd worden. Als uw marketingafdeling de tools mist om op efficiënte wijze verkoopklare leads te ontdekken en deze te onderhouden via gerichte campagnes, genereert uw marketingsoftware mogelijk meer problemen dan alleen de ROI.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Marketing?

Microsoft Dynamics 365 for Marketing is de intelligente marketing ERP oplossing die u nodig heeft! Door uw marketingbeheersoftware een boost te geven met krachtige tools voor klantinzichten en automatiseren van campagnes, helpt Microsoft Dynamics Marketing u de leadkwaliteit te optimaliseren en prospects om te zetten in loyale klanten.

Waarom Microsoft Dynamics 365 Marketing oplossing?

Transformeer uw marketing en leg kwalitatieve leads vast met behulp van gegevensgestuurde inzichten. Ontworpen om de ERP en CRM optimaal samen te laten werken. Met de Microsoft Dynamics Marketing oplossing kunt u eenvoudig persoonlijke multi-channel trajecten uitstippelen om zo op het juiste moment en via het juiste kanaal de juiste boodschap te leveren om zo waardevolle relaties op te zetten.

Wij zijn van mening dat kleine bedrijven net zo veel baat zullen hebben bij het integreren van Dynamics 365 Marketing als grotere bedrijven. Met intelligente klantinzichten, geavanceerde personalisatie en multichannel campagnefunctionaliteit is de Dynamics 365 oplossing ook de perfecte marketingsoftware voor kleine bedrijven.

De perfecte oplossing voor uw marketingproblemen

Dynamics365Providers helpt met een naadloos klanttraject te creëren en het aantal conversies te vergroten

 • 1.

  Ons team heeft jarenlange ervaring met het koppelen van bedrijven aan hooggekwalificeerde partners uit ons netwerk die gespecialiseerd zijn in Microsoft Dynamics 365 for Marketing. We vinden de beste partner voor u op basis van uw unieke zakelijke vereisten.

 • 2.

  We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat de marketing ERP oplossing die u kiest van de volgende generatie zal zijn.

 • 3.

  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Microsoft Dynamics Marketing, ongeacht of u uw CRM bent ontgroeid of u voor het eerst een koper bent van marketingbeheersoftware.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Hoe helpt Dynamics 365 Marketing?

Marketingsoftware van Microsoft Dynamics zal uw klantrelaties radicaal veranderen

Microsoft Business Central

Neem slimmere beslissingen met geavanceerde customer intelligence

Ontworpen als een revolutionaire CRM oplossing (Customer Relationship Management), biedt Microsoft Dynamics 365 Marketing u de mogelijkheid om gegevens zoals aankoopgeschiedenis, interacties uit het verleden en demografische gegevens van klanten te gebruiken om gepersonaliseerde aanbiedingen te creëren die zijn afgestemd op individuele bezoekers.Met behulp van 360-graden leadinzichten kunnen marketeers een dieper inzicht krijgen in wie hun klanten zijn en hun klantreis afstemmen op koopgewoonten. Bovendien stelt Microsoft Dynamics Marketing functionaliteiten bedrijven in staat hun inkomsten te verhogen door prioriteit te geven aan kwalitatieve leads met behulp van verkoopgereedheidsdoelen en leadscoremodellen.

Personaliseer berichten en bouw merkloyaliteit op

De geavanceerde marketingsoftware van Microsoft maakt gebruik van ingebouwde analyse- en customer intelligence-functionaliteit om u te helpen bij het samenstellen van campagnes en het targeten van de juiste doelgroepen. Naast het verhogen van de winst door meer leads te converteren, helpt het gebruik van realtime informatie om op maat gemaakte, tijdige berichten te creëren marketeers om langdurige zakelijke relaties met klanten op te bouwen.


Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing kunt u als bedrijf proactiever worden door te anticiperen op de behoeften van klanten en communicatie te creëren die uw unieke inzichten weerspiegelt. Denk aan persoonlijke interactie bij elk contactpunt – van e-mails tot volledige bestemmingspagina’s, verfijnd om elke prospect te voorzien van inhoud die ze boeiend vinden en die de conversie stimuleert.

Breid uw marketingcampagnes uit over verschillende kanalen

Zodra u zich diep in de inzichten van uw klanten hebt verdiept en berichten op maat heeft gemaakt, is het tijd om het woord te verspreiden! Microsoft Dynamics 365 Marketing zit boordevol campagnefunctionaliteit en stelt u in staat om meer leads aan te trekken door campagnes met meerdere kanalen uit te voeren. Met gebruiksvriendelijke ontwerptools en configureerbare sjablonen kunt u bestemmingspagina’s, enquêtes en e-mails maken die gemakkelijk aansluiten bij gecoördineerde campagnes.


Naast het converteren van klanten via hun voorkeurskanaal, biedt de marketingbeheersoftware van Microsoft Dynamics u de mogelijkheid om uw LinkedIn account te integreren, zodat u leadtargeting kunt verfijnen en de ROI kunt maximaliseren. Al deze krachtige functionaliteiten worden ook ondersteund door geautomatiseerde workflows en realtime overzicht van campagneresultaten.

Vind uw partner met Dynamics365Providers Nederland

Ga het gesprek vandaag nog aan met een van onze Microsoft Marketingexperts over uw huidige software uitdagingen en bedrijfsbehoeften

Ja ik wil contact met een expert
of

 • Geavanceerde customer intelligence waarmee u slimmere beslissingen kunt nemen
 • Gepersonaliseerde berichten die conversies verhogen en merkloyaliteit vergroten
 • Multichannel marketingcampagnes voor een groter bereik en een betere koperservaring

|