Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Wij helpen u bij het vinden van de juiste Microsoft zakelijke oplossing die zijn toegesneden op uw wensen.

Ontdek welke Microsoft zakelijke oplossing voor u de beste oplossing is. Combineer AI met Microsoft Dynamics 365 voor boekhouden, ERP, voorraadbeheer, CRM, marketing en nog veel meer.

 • Experts op het gebied van de verschillende oplossingen binnen Microsoft Dynamics 365
 • Ruim aanbod van verschillende specialisten in Microsoft toepassingen
 • Deze service is geheel kosteloos
Laat u adviseren

Dynamics 365 oplossingen voor uw organisatie

Heeft u moeite met onsamenhangende bedrijfsactiviteiten? Of ben u opzoek naar manieren om uw werk te stroomlijnen en uw klantenservice te verbeteren? Ontdek de zakelijke oplossingen voor het MKB met Microsoft Dynamics 365. Bent u een startende onderneming of is uw organisatie uw huidige software ontgroeit en bent u nu klaar voor de volgende stap? Laat u informeren over de mogelijkheden die Microsoft u biedt.

Laat u informeren over de beste Microsoft zakelijk oplossing.

Dynamics 365 Providers informeert u en brengt u in contact met de juiste experts.

 • 1.

  Onze Microsoft Business Software Consultants werken nauw samen met bedrijven om hun uitdagingen te begrijpen

 • 2.

  Wij brengen grondige kennis van verschillende industrieën en Microsoft Dynamics 365 toepassingen in de praktijk

 • 3.

  Wij u informeren u en koppelen u aan de juiste specialist die ervaring heeft in zowel uw bedrijfsvoering alsmede in uw industrie.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Wij werken met gercertificeerde partners

Wij werken met gecertificeerde Microsoft partners die een of meerdere toepassingen kunnen implementeren. Klik op een van de volgende toepassingen voor meer informatie.

Verken bedrijfstoepassingen van Microsoft Dynamics 365:

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die uw werk stroomlijnt en groei bevordert. Deze oplossing is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw omzet te verhogen en de verkoopervaring te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk doordat u uw doelgroep vertrouwen geeft door unieke ervaringen. Het begint allemaal bij het vereenvoudigen van transacties en interacties.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing is een marketing automation applicatie die u prospects helpt omzetten in zakelijke relaties. De toepassing werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde business intelligence functionaliteiten. Met Dynamics 365 Marketing creëert u snel campagnes via meerdere kanalen en ontwikkelt leads op een efficiëntere manier om zo uw resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 for Customer service

Met Dynamics 365 Customer Serviceontwikkelt u merkaffiniteit en loyaliteit onder uw klanten. Daarnaast kunt u uw klanten de persoonlijke ervaringen bieden omdat uw teams of medewerkers met de gestroomlijnde data en geïntegreerde technologie optimaal uw klanten kunt bedienen.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Finance biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties realtime te monitoren en te bewaken. Daarnaast biedt deze oplossing u de mogelijkheid gebruik te maken van AI om toekomstige resultaten te voorspellen. Deze oplossing wordt gebruikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Supply Chain Management biedt u de mogelijkheid om uw productie activiteiten te optimaliseren. Daarnaast kunt u voorspellende inzichten verkrijgen door middel van AI en IoT (Internet of Things) te gebruiken door uw belangrijkste processen als planning, productie, voorraadbeheer, magazijnbeheer of transportbeheer.

Microsoft Dynamics 365 AI

Met Microsoft Dynamics 365 AI maakt u uw organisatie klaar voor digitale transformatie. Met Dynamics 365 AI heeft elke afdeling de vrijheid om problemen op te lossen en zelf beslissingen te nemen met behulp van intelligente tools. Laat uw afdelingen weloverwogen acties ondernemen of uw dienstverlening verbeteren op basis van AI-inzichten.

Dynamics 365 Human Resources

Dynamics 365 Human Resources heette voorheen Dynamics 365 Talent. Deze oplossing helpt u om de beste talenten in uw industrie te werven. Daarnaast biedt deze oplossing u ook de handvaten en werkomgeving om uw medewerkers en bedrijf te laten slagen.

Dynamics 365 for Project Service Automation

Dynamics 365 for Project Service Automation wordt Dynamics 365 Project Operations. Deze toepassing stelt u in staat om winstgevende projecten op tijd en binnen het budget op te leveren. Ook zorgt deze toepassing dat de productiviteit van uw werknemers wordt verhoogd. Daarnaast heeft u de tools en functionaliteiten van alle aspecten van het project lifecycle binnen handbereik, te denken valt aan van prospects tot aan betalingen.

Applicant Tracking System – Recruitmentsoftware voor Microsoft Dynamics 365

Met een Applicant Tracking System coördineert u als recruiter een volwaardig recruitment CRM oplossing. Manage uw recruitmentteam bij de sollicitatieprocedures, houd uw kandidaten volledig op de hoogte van het recruitment proces en bied een compleet beeld van persoonlijke leertrajecten.

Vind de juiste Dynamics 365 oplossing met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze Microsoft Business Software Consultants uw bedrijfsbehoeften en wensen

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we contact op.
of

 • Alle industrieën
 • Meer dan 120 gecertificeerde partners
 • 100% onafhankelijk en gratis service

|