Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 Customer Service – creëer optimale klanttevredenheid en optimaliseer klantervaringen

Verhoog klantloyaliteit met uw slimmere dienstverlening

 • Experts in Dynamics 365 Customer Service
 • Kom in contact met partners gespecialiseerd in Dynamics 365 Customer Service
 • 100% gratis dienst aangeboden door Dynamics365Providers Nederland
Ja ik wil meer weten!

Uw diensten beheren met Microsoft Dynamics Customer Service

In de digitale wereld van vandaag zijn klanten en bedrijven meer dan ooit verbonden met elkaar. Producten zijn dan vaak ook niet langer het belangrijkste verschil in de drukke markt, de gebruikerservaring neemt echter daarin het voortouw als belangrijkste onderscheidende factor voor veel bedrijven.

Heeft u moeite om aan de moderne verwachtingen van de klant te voldoen en onderweg een naadloze service te bieden? Mist u de tools om een persoonlijke ervaring te bieden? Kan uw klantenservice team geen tijdige en gerichte ondersteuning bieden?

Het belang van een uitmuntende klantenservice van een ongekend hoog niveau draagt bij of uw merk een succes wordt of niet. We weten dat onderdeel van een succesvolle merk, de persoonlijke interactie is met de klant. Werken met verouderde software voor uw klantenservice kan de interactie met uw klant ernstig belemmeren en de merkloyaliteit negatief beïnvloeden.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Customer Service?

Microsoft Dynamics 365 Customer Service is een end-to-end software voor klantrelatiebeheer die is ontworpen om bedrijven te helpen klanten via alle kanalen te betrekken met op maat gemaakte ervaringen die zijn afgestemd op hun verwachtingen. Met behulp van ingebouwde analyse en AI-automatisering stelt Dynamics 365 Customer Service uw medewerkers in staat om snel gepersonaliseerde services te leveren en de merkloyaliteit aanzienlijk te vergroten. Dynamics 365 for Customer Service is de innovatieve oplossing die je nodig hebt!

De perfecte match voor uw behoeften

Onze Dynamics partners helpen uw teamleden van alle afdelingen van het bedrijf in staat te stellen de persoonlijke klantenservice van uw merk te verbeteren met behulp van inzichten die relevant zijn voor hun rol.

 • 1.

  Ons team heeft jarenlange ervaring in het matchen van bedrijven met hooggekwalificeerde partners uit ons netwerk die gespecialiseerd zijn in Microsoft Dynamics Customer Service. We vinden de beste partner voor u op basis van uw unieke softwarevereisten voor klantenondersteuning.

 • 2.

  We bieden begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de software oplossing voor de klantendatabase die u kiest, u in staat stelt om uw klantenondersteuning te transformeren door slimmere inzichten, verhoogde wendbaarheid en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

 • 3.

  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Dynamics 365 Customer Service-app, of u nu verouderd software heeft dat niet meer past bij uw bedrijf of nieuw bent.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Hoe helpt Dynamics 365 Customer Service u?

Klantenservice oplossing gebouwd om uw services te transformeren met intelligente inzichten

Microsoft Business Central

Snellere en meer persoonlijke interacties

De Dynamics 365 Customer Service software van de volgende generatie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie tools om een volledig klantbeeld te bieden aan individuen in uw klantenbestand, zodat u een persoonlijkere service kunt creëren.


Met Microsoft Dynamics CRM kunt u klantinteracties afstemmen op alle contactpunten en ervoor zorgen dat u toegevoegde waarde levert door te anticiperen op de behoeften van de klant en de communicatie dienovereenkomstig aan te passen. Op deze manier creëer je positieve klantervaringen op alle apparaten, stroomlijn je de reis van je klanten en voldoe je aan hun hoge verwachtingen.

Leer van alle klantinteracties met intelligente inzichten

De Customer Sevice oplossing van Microsoft waarmee al uw teamleden toegang hebben tot waardevolle klantinzichten die relevant zijn voor hun rol en de relevante gegevens kunnen gebruiken om uw serviceaanbod te transformeren. Op deze manier kan iedereen bijdragen aan het verbeteren van uw klantenondersteuning en een positieve impact hebben op het bedrijf.


De voorspellende klantenservice in Dynamics 365 stelt u in staat om uw klantenbestand tevreden te houden door zowel het aantal problemen dat zich voordoet te minimaliseren als de responstijden voor ondersteuning te verkorten in het geval er zich een probleem voordoet. In staat zijn om de behoefte aan klantenservice te voorkomen, zal ook uw bedrijfskosten verlagen en uw klantrelaties revolutioneren.

Stimuleer innovatie binnen uw bedrijf met AI automatisering

Door gerichte analyse van belangrijke bedrijfsgegevens en bruikbare inzichten die door AI worden geboden, kunt u uw aanbod verbeteren, uw interacties met klanten transformeren en profiteren van nieuwe zakelijke kansen.


Met behulp van Dynamics 365 Customer Service kan uw klantenserviceteam de gewenste bedrijfsresultaten bereiken door middel van upselling op basis van machine learning en cross-selling-aanbevelingen.

De voordelen van Microsoft customer service software en Dynamics 365

De innovatieve Dynamics 365 Customer Service oplossing biedt alle voordelen van de Microsoft Dynamics 365 applicaties, waaronder:

Omnichannel engagement

Met Microsoft Dynamics Customer Service kunt u klanten betrekken via alle kanalen en vanaf elk apparaat. Door alle inhoud vanaf een uniform platform te beheren, kunt u een consistente ervaring creëren die uw klanten door een naadloze, gepersonaliseerde gebruikersreis leidt.

De beste klantenservice software voor bedrijven

Met geavanceerde automatiseringsmogelijkheden en uniforme klantoverzichten is Dynamics 365 Customer Service de perfecte klantendatabasesoftware voor kleine bedrijven.

Selfservice functionaliteiten

Met de revolutionaire customer service software van Microsoft kunt u zich ook richten op klanten die de voorkeur geven aan het selfservice-ondersteuningsmodel. U kunt een doorzoekbare kennisbank maken die gebruikers de kans geeft om zelf de antwoorden te vinden die ze nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd een merkgebonden, gepersonaliseerde klantenservice behouden. Volledig geoptimaliseerd voor mobiel, de selfservice-functionaliteiten van Dynamics 365 Customer Service zorgen ook voor een naadloze overgang tussen zelfondersteuning en ondersteunde klantenondersteuning.

Schaalbare oplossingen

Als onderdeel van het Dynamics 365 landschap kan de software voor Customer Service van Microsoft worden aangepast aan uw zakelijke behoeften. Door Dynamics 365 Customer Service als basis te gebruiken, kunt u uw platform uitbreiden met aanvullende Dynamics 365 modules naarmate uw bedrijf groeit.

Vind uw partner met Dynamics365Providers Nederland

Praat vandaag nog met een van onze Microsoft Dynamics Customer Service experts over uw huidige uitdagingen op het gebied van uw klantenservice en zakelijke behoeften

Ja neem contact met mij op
of

 • Alle industrieën
 • Meer dan 120 gecertificeerde partners
 • 100% onafhankelijk en gratis service

|