Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Power BI maakt het verzamelen, visualiseren en delen van data eenvoudig en krachtig.

Stroomlijn interne processen en ontwikkel uw bedrijf optimaal

 • Experts in Microsoft Dynamics 365 en Power Platform
 • Meer dan 70 gecertificeerde Microsoft Business Apps Partners
 • Wij helpen uw bedrijf met onze 100% gratis dienstverlening
Vind mijn partner

Wat is Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een cloudgebaseerd business intelligence (BI) en analytics platform dat u in staat stelt om betekenisvolle inzichten te verkrijgen uit uw gegevens door middel van visuele dashboards en rapportages. Het is een krachtig en geïntegreerd hulpmiddel voor zakelijke gebruikers om informatie vanuit elke bron te verzamelen en te visualiseren. Met Power BI kunnen gebruikers zakelijke gegevens analyseren, meten en visualiseren en hun resultaten delen met anderen in hun organisatie. Het is een krachtig platform dat gebruik maakt van interactieve visualisaties, diepte-analyse, krachtige dashboards en nauwkeurige rapportages.

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Power Apps

 • Uitgebreide koppelingen: Microsoft Power BI is krachtig omdat het data van verschillende bronnen kan koppelen, zoals SQL Server, Excel, SharePoint en vele anderen. Dit betekent dat je een compleet inzicht krijgt in jouw data en resultaten.
 • Gebruiksvriendelijk: Microsoft Power BI is een intuïtief gebruiksvriendelijk platform dat makkelijk te begrijpen is, zelfs voor degenen die niet vertrouwd zijn met data-analyse.
 • Visueel aantrekkelijk: Microsoft Power BI maakt gebruik van interactieve dashboards en infographics om data visueel aantrekkelijk te maken. Dit maakt het interpreteren van data veel eenvoudiger.
 • Self-service BI: Microsoft Power BI biedt een self-service BI-functionaliteit, waardoor gebruikers zelf data kunnen analyseren en interpreteren zonder dat ze een expert hoeven in te huren.
 • Kostenbesparing: Microsoft Power BI is een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met andere BI-tools. Het is ook mogelijk om Power BI te koppelen aan bestaande systemen, waardoor het implementeren ervan goedkoper is.

Power BI de Business Intelligence oplossing van Microsoft voor alle organisaties

Dynamics365Providers helpt u met het vinden van de juiste partner voor al uw extra vragen

 • 1.
  Ons team heeft jarenlange ervaring met het matchen van bedrijven aan hooggekwalificeerde Microsoft partners
 • 2.
  We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing kiest voor uw organisatie
 • 3.
  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Microsoft Business Apps oplossingen
Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Lees hier meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central de bedrijfssoftware oplossing van Microsoft voor het midden en klein bedrijf.

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een reeks tools die zijn ontworpen om de pijnpunten van uw personeel te verlichten en uw organisatie te ondersteunen terwijl deze zich blijft ontwikkelen. Van het efficiënt beheren van een reeks bedrijfsprocessen tot het verhogen van de verkoop en het laten groeien van het bedrijf. Bent u daarnaast op zoek naar een oplossing in de cloud? Dan is het ook zeker interessant om Business Central mee te nemen in uw beslissing.

Microsoft Business Central

Hoe helpt Business Central uw bedrijf?

Door alle aspecten van het bedrijf met elkaar te verbinden, van diensten en verkoop tot financiële en operationele activiteiten, kan deze ERP oplossing van de volgende generatie u helpen interne processen te stroomlijnen en uw bedrijf optimaal te ontwikkelen.

Activeer financiële en zakelijke inzichten

Beheer je cashflow, bankafstemmingen, vaste activa, budgettering en projectkosten terwijl je de cyclustijden verkort met de extensie voor voorspelling van late betalingen.Ondersteun probleemloos meerdere valuta’s, wisselkoersen, consolidaties, wederzijdse transacties en gelokaliseerde belastingregels.
Verkort de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingstijden met een grootboek, debiteuren, crediteuren en vaste activa die onderling verbonden zijn. Stroomlijn de goedkeuringswerkstromen met Power Automate.Gebruik ingebouwde rapporten, Excel of Microsoft Power BI en onbeperkte dimensies voor een realtime beeld van de cashflow. Identificeer financiële patronen, analyseer trends en verbeter de bedrijfsplanning.Verbind rapporten, diagrammen en Power BI-data van boekhoud-, sales-, inkoop- en voorraadteams om nauwkeurige inzichten te verkrijgen en met vertrouwen financiële beslissingen te nemen.

Optimaliseer de toeleveringsketen

Ontwikkel betere relaties met leveranciers en zet de beste aanbiedingen om in orders. Zorg voor naleving van interne en externe beleidsregels met procesbeheer en goedkeuringen.Gebruik dezelfde waarderingsmethode of andere methoden voor je voorraadartikelen. Verplaats ongehinderd artikelen en beheer de beschikbare voorraad met cyclustellingen.Vul de voorraad aan op basis van feitelijke data, vraag en beschikbaarheid met behulp van ingebouwde intelligence. Maak gebruik van verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch inkooporders te maken.

Optimaliseer het magazijnbeheer

Gebruik Business Central om opslaglocaties en zones in te stellen die een afspiegeling vormen van de indeling – rekken en planken – van je magazijn.Gebruik een sjabloon om de beste plaatsing van artikelen te bepalen op basis van type, grootte en opslagcapaciteit.Optimaliseer de ruimte en het pickingproces. Zorg voor snellere zendingen en minder wrijving door cross-docken mogelijk te maken.Gebruik realtime data over de tijdzone, opslaglocatie en aantallen van elk artikel om orders van klanten beter te kunnen uitvoeren.

Vind uw Microsoft Dynamics Business Central specialist

Neem vandaag nog contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Ja ik wil meer weten!
of

 • De boekhoudoplossing van Microsoft
 • Alles in een
 • Perfecte integratie met Microsoft Office 365

|