Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Power Apps – Verbeter uw bedrijfsprocessen!

Optimaliseer uw verkoopproductiviteit en creëer naadloze samenwerkingen

 • Experts in Microsoft Dynamics 365 en het Power Plarform
 • Wij vinden de juiste Power Apps specialisten
 • 100% gratis
Ja ik wil meer weten!

Wat is Microsoft Power App

Microsoft Power Apps is een krachtige oplossing waarmee bedrijven hun eigen aangepaste apps kunnen maken.

Met behulp van Power Apps kunnen bedrijven snel en eenvoudig aangepaste apps bouwen die speciaal ontworpen zijn om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en te automatiseren. Het platform biedt een intuïtieve drag-and-drop-interface waarmee gebruikers eenvoudig visuele elementen kunnen toevoegen, verplaatsen en aanpassen.

Met behulp van geavanceerde functies zoals gegevensbewerking, gegevensvisualisatie, gegevensintegratie, berekeningen en koppelingen met externe bronnen, kunnen bedrijven met Power Apps hun eigen aangepaste apps bouwen zonder dat zij de kennis hebben van programmeertalen.

Microsoft Power Apps biedt ook een uitgebreide selectie van vooraf ontworpen sjablonen, waarmee bedrijven hun apps snel en eenvoudig kunnen aanpassen aan hun bedrijfsbehoeften. Met Power Apps kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen eenvoudig automatiseren, waardoor ze tijd en geld besparen en hun productiviteit verhogen.

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Power Apps?

 • Een power app verhoogt de productiviteit en de efficiëntie van uw bedrijf doordat deze slimme software zaken automatiseert en verbindt met andere applicaties.
 • Het helpt bij het oplossen van dagelijkse problemen door het geautomatiseerde uitvoeren van taken, waardoor u meer tijd kunt besteden aan belangrijkere taken.
 • Het biedt een gebruiksvriendelijke omgeving waarin gebruikers gemakkelijk de software kunnen bedienen.
 • De kosten voor power apps zijn vaak lager dan voor traditionele software omdat er minder programmering nodig is.
 • Power apps kunnen worden gebruikt in combinatie met andere cloud-based applicaties om een ​​snelle en betrouwbare oplossing te biede

De perfecte oplossing voor uw organisatie bouw je zelf met Microsoft Power Apps

Dynamics365Providers helpt met een naadloos klanttraject te creëren en het aantal conversies te vergroten

 • 1.

  Ons team heeft jarenlange ervaring met het vinden van de juiste specialisten voor uw IT project.

 • 2.

  We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw software oplossing

 • 3.

  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Microsoft Dynamics 365 en Power Platform.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Microsoft is meer dan het Power Platform, het is ook CRM met Dynamics 365 Sales

Microsoft Business Central

Gestroomlijnde processen verbeteren de bedrijfsprestaties

Door processen in uw hele bedrijf met elkaar te verbinden, creëert Microsoft Dynamics 365 Sales een grotere connectiviteit tussen verschillende delen van uw bedrijf en maakt het tijd vrij voor uw team, zodat ze zich kunnen concentreren op meer verkopen in plaats van op administratie.

De connectiviteitsmogelijkheden van de Dynamics 365 CRM en Sales oplossing geven u een betere end-to-end-controle over de hele verkoopcyclus, zodat u de verkoopactiviteit in realtime kunt aanpassen om de prestaties te verbeteren. Met behulp van de automatiseringstools die beschikbaar zijn bij Dynamics 365 Sales, kunt u workflows stroomlijnen en de productiviteit verhogen in elke fase van het verkoopproces, waardoor uw operationele kosten worden verlaagd.

De Sales Force Automation functionaliteiten van Dynamics 365 Sales worden gecombineerd met de vertrouwde Microsoft Office 365 look en feel om een ​​oplossing te creëren waar uw team gemakkelijk mee aan de slag kan gaan en zonder uitgebreide training. Dit geeft u de kans om het verkoopproces te stroomlijnen en werknemers hebben altijd en overal eenvoudig toegang tot de applicatie.

Alle unieke functies van Dynamics 365 Sales kunnen naadloos worden geïntegreerd met bekende Microsoft tools zoals Outlook en Excel om een ​​samenhangende, end-to-end softwareoplossing voor het bijhouden van verkopen te creëren waarmee u kansen efficiënter kunt bewaken en beheren.

Intelligente rapportage helpt u ook effectiever te verkopen door klantgedrag gedetailleerder dan ooit tevoren te analyseren en aantrekkelijke toekomstige kansen te signaleren. Dergelijke diepgaande begeleiding is ontworpen om het verkoopproces te optimaliseren door gebruik te maken van klantgegevens en gebeurtenissen uit het verleden, zodat uw verkoopteam alle informatie heeft die ze nodig hebben om binnen handbereik te sluiten.

Revolutionaire klantbetrokkenheid

Dynamics 365 Sales verandert de manier waarop u over klantrelaties denkt. Door waardevolle klantinzichten te bieden, stelt de revolutionaire MIcrosoft CRM-oplossing u in staat om efficiënter met hen om te gaan en zinvollere relaties op te bouwen.

Veel meer dan een standaard Sales Force Automation tool, stelt Microsoft Dynamics 365 Sales u in staat om klantrelaties om te zetten in lucratieve inkomstenbronnen door de behoeften van uw publiek te begrijpen en meer betrokken te raken in elke fase van het verkoopproces.
Dynamics 365 Sales biedt uw verkoopteam bruikbare inzichten voor elke individuele relatie, zodat ze altijd weten wat de beste volgende stap is in het klanttraject. De slimme softwareoplossing analyseert ook klantinteracties met e-mailcampagnes en produceert waardevolle gegevens die verbeterde communicatie ondersteunen door proactiever te worden en reacties op individuele behoeften af ​​te stemmen.

Door de gegevens en functionaliteiten van LinkedIn Sales Navigator te combineren met uw Microsoft Dynamics Sales krijgt u de tools die u nodig hebt om betere verbindingen met kopers op te bouwen en authentieke, gepersonaliseerde klantbetrokkenheid te genereren. Interactieve organogrammen stellen uw verkoopteam in staat om gemakkelijk hun contacten voor elk account bij te houden, belangrijke stakeholders te identificeren en sterke relaties met hen op te bouwen.

Sales software die met uw bedrijf meegroeit

Dynamics 365 Sales is ontworpen om gemakkelijk aan te passen en te evolueren om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen, dus u bent niet beperkt tot one-size-fits-all oplossingen. Met de verkoopbeheersoftware van Microsoft kunt u uw verkoopproces continu evolueren en innovatie verwelkomen in uw activiteiten – deze revolutionaire oplossing kunt u uitbreiden en aanpassen aan uw behoeften.

Cross-integratie met andere Dynamics 365 apps

U kunt uw Dynamics 365 Sales ook opschalen door te integreren met andere Dynamics 365-applicaties voor een geautomatiseerde alles-in-één-ervaring die een reeks partnersystemen omvat. En aangezien uw ERP-verkoopoplossing in de Microsoft-cloud host, kunt u genieten van een wereldwijde infrastructuur die gemakkelijk en goedkoop te beheren is, en van de gemoedsrust dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Geavanceerde rapportages

Dynamics 365 Sales biedt een realtime overzicht van verkoopactiviteiten waarmee u efficiënt kansen kunt identificeren en kunt beslissen wat de beste manier van handelen is. Het analysedashboard dat is ingebouwd in de Sales Force Automation-oplossing van Microsoft combineert historische gegevens en intelligente prognoses om gedetailleerd inzicht te krijgen in uw verkoopprestaties.

Naast het monitoren van omzet en marktkansen, is het realtime analysedashboard uitgerust met een reeks geavanceerde functionaliteiten voor een goed afgerond overzicht van bedrijfsprocessen.

Interactieve inzichten en gedetailleerde drill-down-opties stellen u in staat om de prestaties van uw team in realtime te volgen en uw activiteiten dienovereenkomstig aan te passen door training, feedback en toegang tot gidsen voor beste praktijken te bieden.

U kunt de verkoopeffectiviteit ook vergroten met bruikbare inzichten die zijn geleverd door de ingebouwde AI van Dynamics 365 Sales. Deze rapporten en aanbevelingen zijn op maat gemaakt om u te helpen proactieve beslissingen te nemen en de verkoop te laten groeien door gepersonaliseerde klantbetrokkenheid.

Dynamics365Providers helpt u bij het vinden van de juiste Microsoft Power Platform specialist.

Praat vandaag nog met een van onze Microsoft experts over uw huidige software uitdagingen en bedrijfsbehoeften.

Ik wil graag in contact komen met een specialist
of

 • De geavanceerde rapportage binnen Dynamics CRM verhogen uw productiviteit
 • Dynamics 365 CRM verbeteren en stroomlijnen uw bedrijfsprestaties
 • De cloud CRM oplossing van Microsoft verbetert uw klantbetrokkenheid

Jan van Dijk 12 Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|