Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 Commerce – de retail oplossing voor uw bedrijf

Transformeer uw digitale aanbod met een naadloze en gepersonaliseerde winkelervaring

 • Experts in Microsoft retail software
 • Wordt gematched met een van onze 70+ gercertificeerde Dynamics 365 Commerce partners
 • 100% gratis advies en dienstverlening
Ja ik neem contact met mij op!

Verhoog klantbetrokkenheid met Dynamics 365 Commerce

Bedrijven over de hele wereld staan voor vergelijkbare uitdagingen als het gaat om het werven en behouden van klanten. Zonder de beste oplossing voor commercie worstelen bedrijven met vraag hoe de klantbetrokkenheid te vergroten.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Commerce?

Microsoft Dynamics 365 Commerce is een end-to-end ERP-softwareoplossing voor de detailhandel die al uw handelskanalen en bedrijfsprocessen verenigt onder één gecentraliseerd dashboard, zodat u de klantervaringen op alle contactpunten eenvoudig kunt verbeteren.

De ingebouwde intelligentie van Dynamics 365 Commerce biedt u ook gedetailleerde inzichten in klantgedrag, waardoor u betere zakelijke beslissingen kunt nemen en uitzonderlijke winkelervaringen kunt creëren.

Dynamics365Providers Nederland - Commerce

Waarom is Dynamics Commerce interessant?

Microsoft Dynamics 365 Commerce is interessant voor u wanneer de volgende uitdagingen u bekend voorkomen:

 • Ontbrekende inzichten over financiën, voorraadniveaus en kooptrends;
 • Het gebrek aan zichtbaarheid in de verschillende stadia van de productcyclus;
 • Gebrek aan rapportage- en analysetools om de prestaties van zowel fysieke als online winkels te optimaliseren;
 • Geen e-commerce en verkoop via meerdere kanalen;
 • Een gebrek aan inzicht in de behoeften van uw publiek, uw klantenservice of merkloyaliteit.

De perfecte oplossing voor uw Commerce behoeften

Dynamics365Providers helpt met een naadloos klanttraject te creëren en het aantal conversies te vergroten.

 • 1.

  Ons team heeft jarenlange ervaring met het vinden van de juiste specialisten voor uw IT Commerce Project. We vinden de beste specialist voor u op basis van uw unieke zakelijke vereisten.

 • 2.

  We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw Commerce oplossing.

 • 3.

  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Microsoft Dynamics Commerce, ongeacht of u uw CRM bent ontgroeid of u voor het eerst een koper bent van salesbeheersoftware.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Hoe helpt Dynamics 365 Commerce?

ERP Commerce software oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf digitaal te transformeren.

Of u nu uw huidige software bent ontgroeid of op zoek bent naar uw allereerste oplossing, Microsoft Dynamics 365 Commerce is precies wat uw bedrijf nodig heeft. Hier zijn slechts enkele manieren waarop deze revolutionaire software uw bedrijf zal transformeren:

Microsoft Business Central

Multichannel marketing

Deze revolutionaire commerce oplossing van Microsoft is op maat gemaakt om verkopers te helpen marketingcampagnes te leveren via meerdere kanalen en om gepersonaliseerde klantinhoud te plannen, implementeren en meten.Door te profiteren van gedetailleerde inzichten in kooptrends van klanten, kunt u ook mogelijkheden voor cross-selling identificeren en gerichte reclameboodschappen creëren met specifieke productcategorieën en kanalen.Bovendien kunt u met de geavanceerde analysefunctionaliteit van Dynamics 365 Commerce online en in-store activiteiten bekijken, zodat u op maat gemaakte productaanbevelingen kunt doen en de klanttevredenheid kunt verhogen.

Omnichannel commerce

De Microsoft Dynamics 365 commerce applicatie wordt ook geleverd met een omnichannel winkelfunctionaliteit.Deze innovatieve functie stelt retailers in staat om een uniforme ervaring voor hun klanten op verschillende platforms te creëren, door hen flexibele koopmogelijkheden en cross-channel promoties te bieden.Ontworpen om u te helpen sterke klantrelaties op te bouwen, biedt Dynamics 365 Commerce verkopers de mogelijkheid om een naadloze winkelervaring te bieden op verschillende platforms en in de winkel. Naast een verhoging van de klanttevredenheid, zal dit leiden tot groei in zowel omzet als merkloyaliteit.

Geoptimaliseerd product- en categoriemanagement

Dynamics 365 Commerce biedt verkopers waardevolle inzichten waarmee ze hun activiteiten kunnen optimaliseren door het gebruik van hun voorraad te verbeteren en de overheadkosten te verlagen. Bovendien kunt u met een samengevoegde realtime weergave van de hele voorraad betere beslissingen nemen over elke fase van uw productlevenscyclus.

De voordelen van Microsoft Dynamics 365

Voldoe aan de eisen van klanten en lever uitzonderlijke ervaringen. De innovatieve retailoplossing voor Microsoft Dynamics 365 wordt geleverd met alle voordelen van de Dynamics 365 toepassingsfamilie, waaronder:

Intelligente inzichten

Dynamics 365 Commerce verzamelt gegevens uit een aantal bronnen binnen uw bedrijf en laat het terugkomen in overzichtelijke dashboards, waardoor u de inkomsten van uw retailactiviteiten kunt maximaliseren.

Met de diepgaande inzichten in deze rapporten kunt u ook aankopen volgen, upsell-kansen identificeren en feedback van klanten beheren, zodat u uw aanbod kunt optimaliseren.

Integratie met andere Dynamics 365 oplossingen

Als onderdeel van het Dynamics 365 assortiment kan het Microsoft Dynamics 365 retailpakket worden aangepast aan uw zakelijke behoeften. Door Dynamics 365 for Retail als basis te gebruiken, kunt u uw platform uitbreiden met aanvullende Dynamics 365 modules naarmate uw bedrijf groeit.

Next-generation klantenservice

De huidige retailmarkt is uiterst competitief en snel, wat betekent dat uw merk meer nodig heeft dan alleen een sterk productaanbod om op te vallen. Met een goede klantenservice die op de lijst staat voor differentiatie, investeren retailbedrijven in tools om hen te helpen een naadloze winkelervaring voor hun consumenten te creëren.

De cloudgebaseerde Microsoft retailoplossing geeft uw team eenvoudig toegang tot gecentraliseerde product-, klant-, voorraad- en ordergegevens vanaf elk apparaat, waardoor uw verkoop- en klantenservice-personeel hun antwoorden op vragen snel en effectief kunt personaliseren. Het verrijken van uw klantervaring zal klanten aanmoedigen om uw merk opnieuw te bezoeken en het aan anderen aan te bevelen, wat loyaliteit in de winkel, in callcenters en online stimuleert.

Vind uw Dynamics 365 Commerce partner met Dynamics365Providers

Praat nu met een van onze Microsoft Commerce experts over uw huidige zakelijke behoeften en uitdagingen

Ja ik wil nu contact!
of

 • Geoptimaliseerde retailactiviteiten
 • Omnichannel marketing
 • Verbeterde e-commerce

|