Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 Human Resources – de Microsoft HR software voor elke organisatie

Dynamics 365 Human Resources, de werkplek waarin werknemers en je bedrijf kunnen groeien.

  • Experts in Microsoft Dynamics 365 Human Resources
  • De juiste match met gespecialiseerde partners in Microsoft Human Resources software
  • Wij helpen uw bedrijf met onze 100% gratis dienstverlening
Vind mijn partner

Dynamics 365 Human Resources

In de huidige competitieve markt kan het lastig zijn om het juiste talent voor uw bedrijf te vinden, vooral als u niet over de juiste tools beschikt. HR-teams in verschillende bedrijfstakken staan voor vergelijkbare uitdagingen als het gaat om het effectief aannemen en het onboarden van kandidaten.

We weten hoe belangrijk het is om de juiste medewerkers te vinden en hen in staat te stellen hun potentieel ten volle te benutten voor alle organisaties. Verouderde HR-beheersoftware kan een negatieve invloed hebben op zowel uw wervingsproces als uw vermogen om bestaande teamleden te betrekken.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Human Resources?

Microsoft Dynamics 365 Human Resources is een end-to-end HR- en salarissoftwaresysteem dat de rekruterings-, sollicitatietracking- en onboarding-processen van uw bedrijf verbindt tot een enkele, gecentraliseerde app, zodat u gemakkelijk toptalent kunt winnen en hun voortdurende succes kunt bevorderen.

Door Office 365 met LinkedIn te verbinden, stelt Dynamics 365 HR uw team in staat om de kracht van gegevens te benutten, zodat ze zowel de kandidaat- als de werknemerservaring kunnen verbeteren door middel van intelligente inzichten.

Naast het helpen van uw wervingsteam om een soepele ervaring te creëren tijdens het hele onboardingproces, biedt Microsoft Dynamics HR een uitgebreid overzicht van de prestaties, productiviteit en retentie van uw personeel, dat u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat al uw werknemers hun volledige potentieel bereiken en uw bedrijf helpen te groeien.

Waarom Microsoft Human Resources oplossing

Dynamics 365 Human Resources is ontworpen om uw talent acquisitie en behoud van talenten te transformeren. Of u nu verouderde HR-software bent ontgroeid of op zoek bent naar uw allereerste HR-beheersoftware-oplossing, Microsoft Dynamics HR is precies wat uw bedrijf nodig heeft.

Hoe helpt Dynamics 365 Human Resources?

De Microsoft Dynamics 365 Human Resources oplossing staat voor:

Microsoft Business Central

Verwerven van nieuwe talenten

Temidden van intense concurrentie om de juiste mensen te werven, is Dynamics 365 HR de tool die u nodig hebt om toptalent in te huren. Door LinkedIn-functionaliteiten te koppelen aan de kernmogelijkheden van de Attract-module, stelt het volgende generatie Microsoft HR-systeem uw team in staat om effectief te communiceren met de juiste kandidaten, van sourcing tot interviews en vacatures.

Optimaliseer HR programma’s

De juiste mensen in dienst nemen en hen in staat stellen hun prestaties te perfectioneren met Dynamics 365 Human Resources stelt u ook in staat om operationele excellence te stimuleren.
Met behulp van de realtime prestatie-inzichten die zijn ingebouwd in de Core HR-module van de innovatieve Microsoft HR-beheersoftware, kunt u de prestaties van werknemers volgen, relevante feedback geven en de gegevens omzetten in bruikbare inzichten die helpen de personeelskosten te optimaliseren en bedrijfsimpact te realiseren.

Onboardingsproces optimaliseren

Zodra u de juiste kandidaten heeft aangeworven, helpt Microsoft Dynamics HR u bij het onboarden van uw nieuwe medewerkers. Met behulp van de Onboard-module van de Human Resources software kunt u nieuw talent verwelkomen door hen in staat te stellen gemakkelijk contact te maken met de rest van het team en hen de tools te geven om hun voortgang te versnellen.
De op maat gemaakte onboarding-gidsen die beschikbaar zijn bij Dynamics 365 HR zijn een geweldige manier om nieuwe medewerkers aan te trekken en ze geïnspireerd te laten voelen in de nieuwe baan. Om ervoor te zorgen dat het papierwerk op tijd wordt voltooid en werknemers een onvergetelijke eerste dagervaring te bieden, kunt u een checklist van administratieve taken maken met behulp van gratis Microsoft HR onboarding-sjablonen.

Een partner bij uw Microsoft Human Resources Software behoeften

Neem contact op met een van onze Dynamics 365 Human Resources experts over uw huidige uitdagingen op het gebied van HR software en bedrijfsbehoeften

Neem contact op met een van onze specialisten
of

  • Verwerven en binnenhalen van geschikte talenten en toekomstige collega’s
  • Onboarden van uw talenten
  • Beheren van uw HR activiteiten

|