Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 software voor de technische groothandel.

Moderne softwareoplossingen voor groothandelaren met 360° zichtbaarheid van alle distributiekanalen.

 • Ontvang advies van onze Dynamics 365 deskundigen voor de technische groothandel.
 • Ontmoet partners die gespecialiseerd zijn binnen de bouwgroothandel en ijzerwarenhandel.
 • 100% gratis advies
Laat u adviseren

ERP software voor de technische groothandel

De markt van technische groothandel organisaties is competitief en onderhevig aan voortdurende en snelle veranderingen. Dit zorgt voor nieuwe kansen maar ook voor de noodzaak om uw huidige bedrijfsvoering aan te passen. En daar flexibel in te blijven.

Bouwgroothandelaren en distributeurs hebben met een groot aantal uitdagingen te maken bij het managen van diverse productvoorraden, fluctuerende toeleveringsketens en snel veranderende eisen van klanten.

Daarom is het belangrijk dat u als technische groothandel (blijft) investeren in (online) interactie met klanten en in flexibele processen die snel kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden. We zien dat veel technische groothandelsbedrijven vinden dat hun bestaande processen en systemen niet flexibel genoeg zijn en onvoldoende geïntegreerd zijn om kostenefficiënt, snel en betrouwbaar te kunnen leveren in een wereld waar online domineert. Digitaliseren is dus bittere noodzaak, maar niet altijd eenvoudig.

Groeit uw bedrijf en bent u uw huidige boekhoudsoftware ontgroeid? Veel bedrijven hebben hetzelfde probleem. De administratie wordt bijgehouden in Excel of in boekhoudsoftware waar u telkens tegen beperkingen aanloopt. Het remt de ontwikkeling en groei van uw bedrijf en zorgt voor veel frustratie. Hoe zou u het vinden als er een softwarepakket is dat wel al die mogelijkheden biedt én betaalbaar is? Ontdek alle voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor uw bedrijf.

Ontdek de Dynamics 365 ERP-software dat speciaal ontwikkeld is voor groothandel organisaties.

Microsoft Dynamics 365 voor de technische groothandel en distributie

De ERP oplossing van Microsoft zal uw bedrijf ingrijpend veranderen met zijn scala aan functionaliteiten die specifiek zijn bedacht om bouwgroothandelaren en distributeurs te helpen om:

De voorraad, de inventaris, en de magazijnplanning te stroomlijnen

De almaar toenemende eisen van klanten te beheren en merkentrouw op te bouwen

Krachtige relaties op te bouwen met verkopers en steeds kunnen inspelen op prijzen van verkopers

Volledige zichtbaarheid te behouden van distributieprocessen in een concurrerende markt

Winstmarges verbeteren door steviger controle van bedrijfsactiviteiten

Welke Dynamics 365 groothandel en distributie software past het beste bij u?

Onze ervaren Dynamics 365 Consultants beschikken over diepe en relevante kennis van de uitdagingen waarmee groothandelsbedrijven te maken hebben en koppelen u aan de meest geschikte partner voor uw bedrijfsbehoeften.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software zullen betrouwbaar advies leveren om u te helpen de juiste softwareoplossing te vinden

 • 2.

  Wij adviseren over uw worstelingen met specifieke functies en leveren ondersteuning om groothandelaars te helpen efficiënt aan hun topprioriteiten te voldoen.

 • 3.

  Ten slotte koppelen wij u aan de meest geschikte partner om een op het groothandelsbedrijf toegespitste oplossing in uw bedrijf te integreren en te implementeren, waarbij wij u helpen meer waarde te verkrijgen uit uw Dynamics 365 software.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Wist u dat Microsoft Dynamics 365 het volgende biedt?

Power BI | Rapportage & Analyse

✔ Beschik op ieder moment (dus niet eens per maand) over essentiële managementinformatie op basis van al(!) uw bedrijfsdata;

✔ Creëer uw eigen dashboards, rapportages en maak de beste analyses.

Microsoft 365 | Integratie met Excel en Outlook

✔ Krachtige integratie tussen Business Central en Office 365 applicaties, zoals Excel en Outlook;

✔ Gebruiksvriendelijk met één druk op de knop werken vanuit Excel;

✔ Direct vanuit uw persoonlijke Outlook e-mailbox verkoopoffertes en -orders versturen zonder Business Central te openen.

Hoe Microsoft Dynamics 365 software voor technische groothandel en distributie uw bedrijf kan helpen

Hoe Dynamics 365 groothandelssoftware een omwenteling teweeg kan brengen in uw sector.

Microsoft Dynamics 365 voor distributie is bedacht om distributeurs te helpen het verkoopproces van begin tot eind efficiënt te beheren, inclusief prijsstelling, individuele orders en verzendingsbijzonderheden.

De moderne ERP softwareoplossing voor distributie van Dynamics 365 biedt ook een keur aan managementmogelijkheden die bedrijven kan helpen concurrerend te blijven in de groothandelssector door hun groothandelsprocessen en voorraden te optimaliseren. Wat meer is, de software voor groothandelaren biedt een functionaliteit voor meerdere valuta, waardoor distributeurs een accuraat beeld hebben van kosten wanneer zij in het buitenland handel drijven.

Dynamics 365 groothandels- en distributiesoftware biedt niet alleen inzicht in kooptrends van klanten, productkosten en alternatieven voor verkopers, distributeurs kunnen er ook hun producten continu mee volgen, van toeleverancier tot eindklant.

De geavanceerde analysefunctionaliteiten van Dynamics 365 voor distributie zijn dus een uitkomst voor technische groothandelaren die een grondig beeld willen van hun bedrijfsactiviteiten. Met de slimme distributie-ERP-software kunnen groothandelaren rapporten op maat maken en dashboards naar behoefte beheren.

Dynamics 365 van Microsoft integreert naadloos met Microsoft 365 (voorheen Office 365). Boekhouding en facturatie zijn de basis van ieder bedrijf. Met een doorlooptijd van een week live, profiteert u direct van de moderne, gebruiksvriendelijke technologie, zodat u uw bedrijf probleemloos aan kunt sturen.

Microsoft Dynamics 365 zal uw technische groothandelsbedrijf ingrijpend veranderen:

Streamlined information flow

Met Microsoft Dynamics 365 weet u zeker dat alle afdelingen in uw bedrijf toegang hebben tot realtime informatie, altijd en overal. U hebt ook complete zichtbaarheid van alle elementen van uw bedrijf, waaronder ordervereisten, voorraden en levertijden.

Betere klantenservice

Door de eenvoudige toegang tot informatie kunnen klantenvragen sneller worden beantwoord en zijn uw klanten gelukkiger. Daarnaast bouwt u op die manier als bedrijf een betere relatie op met toeleveranciers, wat een positief effect heeft op uw winstmarges.

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Met de automatiseringsmogelijkheden van de Dynamics 365-groothandelssoftware kunnen distributeurs en groothandelaren hun bestellingen stroomlijnen door alle activiteiten in één soepel systeem samen te brengen. Geautomatiseerde bestellingen verkorten levertijden en verbeteren de kwaliteiten van uw diensten.

Vind de juiste Dynamics 365 partner voor de technische groothandel met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze sector-deskundigen uw uitdagingen op het gebied van groothandelsbeheer. En kom meer te weten over Microsoft Dynamics 365 en laat u adviseren door onze beste specialisten.

Neem contact op met onze experts
of

 • Alle industrieën
 • Meer dan 120 gecertificeerde partners
 • 100% onafhankelijk en gratis service

Jan van Dijk 12 Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|