Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 ERP-systemen, toegesneden op uw bedrijfsbehoeften

Een flexibele eind-tot-eindoplossing die het beheer van mediaproductie en -financiën eenvoudiger maakt.

 • Dynamics 365-deskundigen voor tv en media
 • Toegang tot meer dan 70 gecertificeerde partners die gespecialiseerd zijn in ERP voor de mediasector
 • Geheel kostelijke ondersteuning van uw bedrijf
Vind een partner

Onze Dynamics partners zijn gespecialiseerd in ERP voor de mediasector

Wij garanderen een perfecte match met een partner die gespecialiseerd is in ERP voor mediabedrijven

Mediabedrijven staan bloot aan druk uit de bedrijfstak om operationele kosten te verminderen en tegelijkertijd hun inkomsten te verhogen.

Zonder betrouwbare software om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zowel concurrerend als winstgevend blijft, kunt u te maken krijgen met de volgende uitdagingen:

 • Gefragmenteerde verbanden tussen activiteiten en uw financiële systemen, die het productiekostenproces hinderen.
 • Een gebrek aan effectief managementsysteem voor de distributie-, promotie- en advertentiecampagnekosten, royalties en productierechten.
 • Vertragingen in productietijd vanwege inefficiënte of verouderde resourcemanagementoplossingen.
 • Een gebrek aan geavanceerde analysemiddelen en marktinzichten die mogelijkheden blokkeren om concurrerender te zijn.
Microsoft Dynamics 365 Laptop

Herkenbaar?

Microsoft Dynamics 365 biedt een flexibele oplossing voor resourceplanning van mediabedrijven die uw bedrijf ingrijpend kunnen veranderen. De eind-tot-eind ERP-software voor media is ontworpen om bedrijven te helpen:

Nieuwe inkomstenstromen te benutten, marges te verbeteren en winstgevendheid te verhogen.

Meer controle te krijgen over alle productionele aspecten, waaronder het creëren van content, distributie en kosten.

De verkoop, marketing, vergunningen en verbruik effectief te beheren, om klantenwinsten te maximaliseren.

Wilt u weten welke Dynamics 365 ERP oplossing het beste aansluit op uw mediabedrijf?

Onze ervaren Dynamics 365 Providers beschikken over diepe en scherpe kennis van de uitdagingen waarmee mediabedrijven te maken hebben en koppelen u aan de meest geschikte partner voor uw bedrijfsbehoeften.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software leveren betrouwbaar advies om u te helpen de juiste softwareoplossing te vinden

 • 2.

  Wij adviseren over herkenbare moeilijkheden met specifieke functies en leveren ondersteuning om mediabedrijven te helpen efficiënt aan hun topprioriteiten te voldoen.

 • 3.

  Uiteindelijk koppelen wij u aan de meest geschikte partner om een op de detailhandel toegespitste oplossing in uw mediabedrijf te integreren en te implementeren, waarbij wij u helpen meer waarde te verkrijgen uit uw Dynamics 365-software.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Wat kunt u verwachten van Dynamics 365 voor media?

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die het werk stroomlijnt en groei bevordert.

Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw opbrengst te verhogen doordat u meer inzicht in het werven van klanten en krachtige relaties te ontwikkelen.

Dynamics 365 for Marketing

kunnen bedrijven campagnes via meerdere kanalen voeren, leads op een efficiëntere manier ontwikkelen en processen automatiseren om resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 for Customer

biedt ingebouwde intelligentie die een meer gepersonaliseerde klantenservice sneller levert, waardoor bedrijven klanten makkelijker levenslang aan zich kunnen binden.

Hoe helpt Microsoft Dynamics 365 ERP voor de mediasector uw bedrijf?

Hoe Dynamics 365 een omwenteling teweeg kan brengen in de mediasector

De flexibele oplossingen van Microsoft Dynamics 365 helpen mediabedrijven hun activiteiten te stroomlijnen en minder tijd aan administratie te besteden tijd, zodat u alle kanten voor bedrijfsgroei optimaal kunt benutten.

De automatiseringseigenschappen van Dynamics 365-software stellen mediabedrijven in staat hun dagelijkse processen te optimaliseren en de distributie van actuele informatie in alle onderdelen van het bedrijf te versnellen.

Met de robuuste mogelijkheden tot analyses en informatievergaring die in Dynamics 365 zijn ingebouwd, hebben mediabedrijven toegang tot grondige prestatierapporten, kostenuitsplitsingen en marktgegevens. Eenvoudige toegang tot realtime gegevens betekent ook een nauwkeuriger overzicht van bedrijfsprocessen en efficiënter kostenbeheer.

Een eind-tot-eind Dynamics 365 ERP-oplossing geeft bedrijven de mogelijkheid om een samenhangend bedrijfsmanagementsysteem waar alle financiën zijn geïntegreerd in de projectgegevens om een helder overzicht van winst en verlies bij elke productie.

De functionaliteiten van het projectbeheer stellen mediateams in staat een realtime administratie van hun ontwikkeling bij te houden, zodat iedereen in het bedrijf een nauwkeurig overzicht heeft van projecten. De administratie up-to-date houden helpt u ook de financiën te optimaliseren door het facturatieproces te versnellen.

Dynamics 365 ERP voor de mediasector zal uw bedrijf ingrijpend veranderen:

Gestroomlijnde financiën

Door een gedetailleerde administratie bij te houden van productie-uitgaven, helpt Dynamics 365 ERP voor de mediasector teams om budgetten voor elk van hun projecten beter te controleren en te voorspellen. Bedrijven kunnen ook de 360°-kijk van al hun productiekosten om gebieden te identificeren waar zij tijd en uitgaven kunnen terugdringen. Ondertussen bieden eenvoudig toegankelijke financiële verslagen werknemers de mogelijkheid om productie-uitgaven moeiteloos bij te houden.

Ruimere controle over activiteiten

Een ander voordeel van Dynamics 365 voor mediabedrijven is het niveau van controle en flexibiliteit die de software levert binnen alle elementen van het bedrijf. Van het monitoren van accounts en het managen van projecten tot toegang hebben tot productierapporten in real time: mediateams kunnen gegevens efficiënt gebruiken om inkomsten te verheugen.

Sales automation

De automatiseringsmogelijkheden van Dynamics 365 ERP voor media spelen in op de noodzaak van de sector om zich voortdurend aan veranderingen aan te passen en de verkoop dienovereenkomstig te optimaliseren. Een geautomatiseerd reclameproces helpt mediabedrijven om directe klanten, mediaplanners en reclamebureaus beter te beheren.

Geoptimaliseerde klantenrelaties

Door de ingebouwde intelligentie van Dynamics 365 te gebruiken, kunt u vaststellen wie de meest waardevolle bestaande en potentiële klanten zijn voor uw mediabedrijf en kunt u die strategieën op maat bedenken om ze te bereiken. De eind-tot-eindsoftware biedt een afgerond overzicht van uw gehele verkoopcyclus, wat u in staat stelt relaties met bestaande klanten te beheren en de markt te monitoren op mogelijkheden.

U kunt ook de softwaremogelijkheden gebruiken om relaties te definiëren tussen uw administratie ten aanzien van directe klanten en bureaus, en die gegevens vervolgens gebruiken om uw marketingteam te helpen krachtige relaties te vormen en te handhaven met zowel klanten als adverteerders.

De juiste Dynamics 365 media-ERP voor uw bedrijf met Dynamics 365 Providers

Bespreek met een van onze sector-deskundigen uw uitdagingen op het gebied van mediabeheer en organisatiebehoeften

Kom meer te weten over Microsoft Dynamics 365 ERP en hoe deze kan voldoen aan uw mediabehoeften door te spreken met ons team van ´Dynamics-fanaten´, die antwoord kunnen geven op uw vragen, zodat u zeker weet dat u een weloverwogen beslissing over het gebruik van de oplossing kunt nemen.

Neem contact op met onze specialist
of

 • Gestroomlijnde financiën
 • Ruimere controle over activiteiten
 • Geoptimaliseerde klantenrelaties

|