Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Met Microsoft Power Pages maak je snel en eenvoudig krachtige klant portals en webpagina’s

Stroomlijn interne processen en ontwikkel uw bedrijf optimaal

 • Experts in Microsoft Dynamics 365 en Power Platform
 • Meer dan 70 gecertificeerde Microsoft Business Apps Partners
 • Wij helpen uw bedrijf met onze 100% gratis dienstverlening
Ik wil graag advies

Wat is Microsoft Power Pages

Microsoft Power Pages is een webgebaseerde applicatie van Microsoft die u in staat stelt om uw eigen webpagina’s te maken en te beheren. Het stelt u in staat om eenvoudig een website te bouwen met behulp van een aantal tools en functies en biedt de mogelijkheid om webpagina’s te maken die visueel aantrekkelijk zijn en die ook dynamisch reageren op verschillende gebruiksomstandigheden. Bovendien kunt u met Microsoft Power Pages eenvoudig inhoud, lay-outs en andere functies toevoegen of wijzigen.

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Power Pages

 • Microsoft Power Pages biedt een eenvoudig te gebruiken, visueel aantrekkelijke drag-and-drop-interface die ontwikkelaars helpt bij het maken van responsive webpagina’s.
 • Microsoft Power Pages is voorzien van een aantal krachtige tools zoals social media-integratie, analytics, SEO-tools en een e-commerce-engine.
 • Het beschikt over een aantal kant-en-klare sjablonen en thema’s die u kunt gebruiken om uw website snel op te zetten.
 • Microsoft Power Pages heeft een uitgebreide selectie aan widgets waarmee u interactieve webpagina’s kunt maken.
 • Microsoft Power Pages biedt uitgebreide documentatie en ondersteuning om u te helpen bij het ontwikkelen van websites.

Met Microsoft Power Pages bouw je eenvoudig je eigen klant portal en dynamische websites.

Dynamics365Providers helpt u met het vinden van de juiste partner voor al uw extra vragen

 • 1.
  Ons team heeft jarenlange ervaring met het matchen van bedrijven aan hooggekwalificeerde Microsoft partners
 • 2.
  We bieden ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing kiest voor uw organisatie
 • 3.
  Onze gespecialiseerde consultants zullen u adviseren over hoe u uw bedrijf het best toekomstbestendig kunt maken met de Microsoft Business Apps oplossingen
Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Lees hier ook meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central de bedrijfssoftware oplossing van Microsoft voor het midden en klein bedrijf.

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een reeks tools die zijn ontworpen om de pijnpunten van uw personeel te verlichten en uw organisatie te ondersteunen terwijl deze zich blijft ontwikkelen. Van het efficiënt beheren van een reeks bedrijfsprocessen tot het verhogen van de verkoop en het laten groeien van het bedrijf. Bent u daarnaast op zoek naar een oplossing in de cloud? Dan is het ook zeker interessant om Business Central mee te nemen in uw beslissing.

Microsoft Business Central

Hoe helpt Business Central uw bedrijf?

Door alle aspecten van het bedrijf met elkaar te verbinden, van diensten en verkoop tot financiële en operationele activiteiten, kan deze ERP oplossing van de volgende generatie u helpen interne processen te stroomlijnen en uw bedrijf optimaal te ontwikkelen.

Activeer financiële en zakelijke inzichten

Beheer je cashflow, bankafstemmingen, vaste activa, budgettering en projectkosten terwijl je de cyclustijden verkort met de extensie voor voorspelling van late betalingen.


Ondersteun probleemloos meerdere valuta’s, wisselkoersen, consolidaties, wederzijdse transacties en gelokaliseerde belastingregels.
Verkort de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingstijden met een grootboek, debiteuren, crediteuren en vaste activa die onderling verbonden zijn. Stroomlijn de goedkeuringswerkstromen met Power Automate.

Gebruik ingebouwde rapporten, Excel of Microsoft Power BI en onbeperkte dimensies voor een realtime beeld van de cashflow. Identificeer financiële patronen, analyseer trends en verbeter de bedrijfsplanning.

Verbind rapporten, diagrammen en Power BI-data van boekhoud-, sales-, inkoop- en voorraadteams om nauwkeurige inzichten te verkrijgen en met vertrouwen financiële beslissingen te nemen.

Optimaliseer de toeleveringsketen

Ontwikkel betere relaties met leveranciers en zet de beste aanbiedingen om in orders. Zorg voor naleving van interne en externe beleidsregels met procesbeheer en goedkeuringen.

Gebruik dezelfde waarderingsmethode of andere methoden voor je voorraadartikelen. Verplaats ongehinderd artikelen en beheer de beschikbare voorraad met cyclustellingen.

Vul de voorraad aan op basis van feitelijke data, vraag en beschikbaarheid met behulp van ingebouwde intelligence. Maak gebruik van verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch inkooporders te maken.

Optimaliseer het magazijnbeheer

Gebruik Business Central om opslaglocaties en zones in te stellen die een afspiegeling vormen van de indeling – rekken en planken – van je magazijn.

Gebruik een sjabloon om de beste plaatsing van artikelen te bepalen op basis van type, grootte en opslagcapaciteit.

Optimaliseer de ruimte en het pickingproces. Zorg voor snellere zendingen en minder wrijving door cross-docken mogelijk te maken.

Gebruik realtime data over de tijdzone, opslaglocatie en aantallen van elk artikel om orders van klanten beter te kunnen uitvoeren.

Vind uw Microsoft Power Pages specialist

Neem vandaag nog contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Ja ik wil meer weten!
of

 • Webpages van Microsoft
 • Alles in een
 • Perfecte integratie met Microsoft Dynamics 365

Jan van Dijk 12 Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|