Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 voor de retailmarkt

Krachtige software die een geïntegreerde handelsoplossing via meerdere kanalen levert voor uw retailkanaal.

 • Uitgebreide intergratie met uw e-commerce activiteiten
 • Klantloyaliteit en customer intimacy
 • Optimale klantervaring via fysieke en digitale kanalen
Vind een partner

Gespecialiseerde partners in Microsoft softwareoplossingen voor de retailmarkt

Krijg bij ons de perfecte match met een partner die gespecialiseerd is in retail.

Gebrek aan een adequate oplossing of het gebruik van een retail / detailhandelsmanagementsysteem kan retailers hoofdpijn bezorgen in alle stadia van hun productiecyclus, waaronder:

Voorraad

Onsamenhangende bedrijfsactiviteiten kunnen leiden tot een gebrek aan duidelijk inzicht in financiën, voorraadniveaus en kooptrends.

Prestaties

Als retailer ontdek de middelen om de prestaties van hun fysieke en online winkels te monitoren en te analyseren

Kanalenbeheer

De detailhandelsector heeft zich ontwikkeld van producten in een winkel verkopen tot e-commerce en verkoop via meerdere kanalen, zoek als reteiler de kansen om deze te optimaliaseren met de oplossingen van Microsoft.

Verkoop

In een drukke markt wordt het contact met klanten en hun behoeften al te makkelijk verloren.

Internationale retailorganisaties hebben met soortgelijke uitdagingen te maken op het gebied van klantenacquisitie en -retentie. Veel retailers hebben tegenwoordig behoefte aan een krachtige softwareoplossing voor retail- en detailhandelsmanagement die bedrijfsactiviteiten helpt stroomlijnen en de besluitvorming achter elk organisatieproces verbetert.

Krijgt u al een beetje hoofdpijn?

U kunt uw bedrijf ingrijpend veranderen met de eind-tot-eind software voor detailhandel die Microsoft aanbiedt. De oplossingen binnen Microsoft Dynamics 365 zijn ontworpen om verschillende handelskanalen te verbinden en detailhandelaren te helpen:

Tal van bedrijfsprocessen te besturen met behulp van een gecentraliseerd hulpmiddel

De productiviteit te verhogen met een cloudgebaseerde oplossing waartoe zowel medewerkers als detailhandelaren vanaf elk apparaat toegang hebben

Betere bedrijfsbeslissingen te nemen op basis van gedetailleerde gegevens die worden geleverd door de ingebouwde intelligentie van Dynamics 365.

Klantenervaringen op alle contactmomenten te verbeteren.

De Microsoft oplossing vinden die het beste aansluit op uw behoeften.

Onze Microsoft partners beschikken over een grondige kennis van de uitdagingen waarmee retail- en detailhandelsbedrijven te maken hebben en koppelen u aan de meest geschikte partner voor uw bedrijfsbehoeften.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software leveren betrouwbaar advies om u te helpen de juiste detailhandelssoftwareoplossing te vinden

 • 2.

  Wij adviseren over moeilijkheden met specifieke functies en leveren ondersteuning om detailhandelaren te helpen efficiënt aan hun topprioriteiten te voldoen.

 • 3.

  Uiteindelijk koppelen wij u aan de meest geschikte partner om een op de detailhandel toegespitste oplossing in uw bedrijf te integreren en te implementeren, waarbij wij u helpen meer waarde te verkrijgen uit uw Dynamics 365 software.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Kiest u voor een van de Dynamics 365 sofware oplossingen?

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Commerce

De opvolger van Dynamics 365 for Retail integreert digitale in-store en backoffice activiteiten om personeelsproductiviteit te verhogen en een gepersonaliseerde klantenervaring te creëren.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die het werk stroomlijnt en groei bevordert.

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw omzet te verhogen en de verkoopervaring te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk doordat u uw doelgroep vertrouwen geeft door unieke ervaringen. Het begint allemaal bij het vereenvoudigen van transacties en interacties.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing is een marketing automation applicatie die u prospects helpt omzetten in zakelijke relaties. De toepassing werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde business intelligence functionaliteiten. Met Dynamics 365 Marketing creëert u snel campagnes via meerdere kanalen en ontwikkelt leads op een efficiëntere manier om zo uw resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 Human Resources

Dynamics 365 Human Resources heette voorheen Dynamics 365 Talent. Deze oplossing helpt u om de beste talenten in uw industrie te werven. Daarnaast biedt deze oplossing u ook de handvaten en werkomgeving om uw medewerkers en bedrijf te laten slagen.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Supply Chain Management biedt u de mogelijkheid om uw productie activiteiten te optimaliseren. Daarnaast kunt u voorspellende inzichten verkrijgen door middel van AI en IoT (Internet of Things) te gebruiken door uw belangrijkste processen als planning, productie, voorraadbeheer, magazijnbeheer of transportbeheer.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Finance biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties realtime te monitoren en te bewaken. Daarnaast biedt deze oplossing u de mogelijkheid gebruik te maken van AI om toekomstige resultaten te voorspellen. Deze oplossing wordt gebruikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Dynamics 365 Customer service

Met Dynamics 365 Customer Service ontwikkelt u merkaffiniteit en loyaliteit onder uw klanten. Daarnaast kunt u uw klanten de persoonlijke ervaringen bieden omdat uw teams of medewerkers met de gestroomlijnde data en geïntegreerde technologie optimaal uw klanten kan bedienen.

Hoe Microsoft Dynamics 365 uw retailorganisatie kan helpen

Hoe Dynamics 365 een omwenteling teweeg kan brengen in de retail- en detailhandelssector

Microsoft Dynamics 365 is ontworpen met het oog op efficiëntie, en helpt detailhandelaren hun processen te stroomlijnen en klanten uitzonderlijke service te leveren. Door activiteiten in diverse onderdelen van het bedrijf aan elkaar te koppelen, geven de detailhandel-ERP en de boekhoudsoftware voor de detailhandel van Dynamics 365 bedrijven volledige zichtbaarheid van hun financiën, CRM, toeleveringsketen, verkoopkanalen en winkelactiviteiten, Point of Sale (PoS), en merchandising.

De rijke analysemogelijkheden en de intelligentie die zitten ingebed in Dynamics 365 hulpmiddelen stellen detailhandelaren in staat om voorraadniveaus en levertijden efficiënt te beheren, voorraden te monitoren en voor bedrijfsactiviteiten op maat te zorgen, gebaseerd op gegevens omtrent consumententrends.

Dynamics 365 biedt een eind-tot-eind detailhandelssoftwareoplossing voor het kleinbedrijf met een geïntegreerd overzicht via meerdere kanalen van transacties, zodat u overal bovenop zit, van voorraad- en kanalenbeheer tot klantenservice.

Het uitvoeren van nieuwe systemen kan in elke sector tijdrovend en verstorend zijn voor cruciale bedrijfsprocessen, maar we weten dat de detailhandel nooit slaapt en dus is het van nog groter belang dat de overstap naar een nieuwe softwareoplossing een minimaal effect heeft op dagelijkse activiteiten. Alle Dynamics 365-systemen hebben volledig geïntegreerde modulaire suites, wat betekent dat u essentiële modules kunt uitvoeren door een en ander in fases aan te pakken.

Manieren waarop Dynamics 365 oplossingen uw bedrijf zullen veranderen:

Geoptimaliseerd supply chain management

Met een aaneengesloten, realtime overzicht van uw toeleveringsketen kunt u betere beslissingen nemen over elk aspect van uw productenlevenscyclus. Door waardevolle inzichten te leveren, biedt Dynamics 365 ERP voor detailhandel verkopers de mogelijkheid hun activiteiten te optimaliseren door het gebruik van hun voorraad te verbeteren en voltooiingskosten terug te dringen.

Door ingebouwde intelligentie te gebruiken, kijken Dynamics 365-tools naar factoren als vraag op de markt, concurrentie en seizoen, en combineert ze met realtime gegevens over uw bedrijfsactiviteiten om u te helpen efficiënt vast te stellen wanneer u uw voorraad moet aanvullen, wie de beste toeleverancier is en wat de beste tarieven in de sector zijn.

Multichannel marketing

Met Dynamics 365 kunt u marketingcampagnes via meerdere kanalen leveren en gepersonaliseerde content creëren voor uw klanten die eenvoudig is te plannen, uit te voeren en te meten. Door inzicht in individuele kooptrends van klanten, ontdekt u kansen voor onderlinge verkopen en gerichte advertentieberichten met specifieke productcategorieën en kanalen.

Wat meer is, u kunt de geavanceerde analysefunctionaliteit gebruiken om online- en in-storeactiviteit te controleren, zodat u beter bent toegerust om productaanbevelingen op maat te doen en klanttevredenheid te verhogen.

E-commerce benutten

De omnikanaal-winkelervaring is een andere functie die is ingebouwd in de Dynamics 365 detailhandelsoplossingen. Hiermee kunnen bedrijven een geïntegreerde ervaring aan hun klanten presenteren, en relaties met hen opbouwen door hun flexibele koopmogelijkheden en advertenties via meerdere kanalen te bieden.

Als u in staat bent een soepele winkelervaring op diverse platforms en in-store te bieden, betekent dit dat u een toename in klanttevredenheid kunt noteren, en ook inkomstengroei en merkentrouw.

Nieuwe inzichten

De geavanceerde Dynamics 365 software verzamelt gegevens van diverse bronnen binnen uw bedrijf en brengt deze bijeen in makkelijk te verwerken dashboards. Als u inzichten van deze rapporten gebruikt, kunt u de opbrengst van uw detailhandelsactiviteiten maximaliseren, en uw aankopen, upsell-mogelijkheden en klantenfeedback bijhouden.

De door Dynamics 365 ERP voor detailhandel verzamelde gegevens helpen bedrijven om ook hun bestelproces te automatiseren door op mechanische wijze voorraden bij te houden en deze aan te vullen indien nodig om verspilling te minimaliseren en voorraadniveaus te optimaliseren. Automatisering helpt ook om werk te stroomlijnen en versnelt eindedagsactiviteiten, waardoor het hele proces efficiënter en winstgevender is.

De perfecte partner voor uw detailhandelsbehoeften

Wij werken met een aantal zeer capabele partners die een solide reputatie hebben als het gaat om naadloze detailhandelssoftwareoplossingen, en dus zijn we in staat de perfecte match te vinden op basis van uw industriële en zakelijke behoeften.

De juiste Dynamics 365 oplossing voor uw retailbedrijf met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze sector deskundigen uw detailhandelsuitdagingen en bedrijfsbehoeften

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics 365 en hoe deze kan voldoen aan de behoeften van uw detailhandel, dan kan ons team van ´Dynamics-fanaten´ antwoord geven op uw vragen, zodat u zeker weet dat u een weloverwogen beslissing over het gebruik van de oplossing kunt nemen. Knop: Neem contact op met een detailhandelssoftwarespecialist

Neem contact op of bel onze experts
of

 • Geoptimaliseerd toeleveringsbeheer
 • Multichannel marketing
 • E-commerce benutten

|