Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Applicant Tracking System – Recruitmentsoftware voor Microsoft Dynamics 365

Krijg de volledige controle over uw recruitmentproces

 • Experts in Microsoft Business Software voor Recruitment CRM oplossingen.
 • Gratis advies over uw Recruitment CRM oplossing.
 • Wij helpen u bij het vinden van de beste ATS Dynamics 365 specialisten.
Neem contact op!

Verbeter de controle over uw recruitmentproces

Met een Applicant Tracking System coördineert u als recruiter een volwaardig recruitment CRM oplossing. Manage uw recruitmentteam bij de sollicitatieprocedures, houd uw kandidaten volledig op de hoogte van het recruitment proces en bied een compleet beeld van persoonlijke leertrajecten.

Wat is een applicant tracking system
Een ATS (of Applicant Tracking System) is recruitment software waarmee u uw gehele wervings- en selectieproces beheert. Met dergelijke talent acquisition oplossing kunt u het kandidaatmanagement volledig controleren. Een Applicant Tracking System (ATS) is een recruitment CRM oplossing die alle activiteiten bijhoudt die worden uitgevoerd door afdeling HR, van het online plaatsen van de vacature tot het aanbieden van de baan.

Dynamics-365-ATS-Sollicitatie-proces
 • 1.

  Verbeter de controle over uw recruitmentproces

 • 2.

  Hoe helpt de Applicant Tracking System voor Dynamics 365 bij het optimaliseren van uw recruitproces?

 • 3.

  Neem vandaag nog contact op

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Hoe helpt de Applicant Tracking System voor Dynamics 365 bij het optimaliseren van uw recruitproces?

Recruitment software oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf digitaal te transformeren. Of u nu uw huidige software bent ontgroeid of op zoek bent naar uw allereerste oplossing, de recruitment software voor Microsoft Dynamics 365 is precies wat uw recruitorganisatie nodig heeft. Hier zijn enkele redenen waarop deze talent acquisition oplossing uw bedrijf zal transformeren:

Dynamics 365 ATS recruitment dashboard

Talentpools & ingerichte sollicitatieprocedures

De profielen van alle (potentiële) kandidaten worden centraal bijgehouden en zijn met één klik te begeleiden naar een sollicitatieprocedure.
Daarnaast ziet u dankzij overzichtelijke dashboards direct welke sollicitant zich in welk stadium van de procedure bevindt.
Bovendien heeft u toegang tot centrale workflows die voor het hele team van toepassing zijn en natuurlijk uw eigen workflows en activiteiten waar u elke dag mee bezig kunt.

Smart matching & CV parsing

Met zéér krachtige koppelingen tussen diverse job-platformen en LinkedIn is het vinden en selecteren van kandidaten eenvoudig gemaakt.
Op basis van boolean search methodes vindt u kandidaten en koppelt u deze simpel aan vacatures binnen het systeem. Daarnaast worden ingestuurde CV’s automatisch en op een slimme manier verwerkt. Belangrijke skills, afgeronde opleidingen en andere belangrijke informatie wordt direct en zonder handwerk op de juiste plek opgeslagen.

Recruitment analytics

Business intelligence dashboards, grafieken en andere rapportages staan standaard binnen het Applicant Tracking System (ATS) opgenomen. Hieruit haalt u alle nuttige inzichten die u dagelijks nodig hebt.

Slimme integraties met de apps van Microsoft

Aan de hand van slimme dashboards houdt u altijd overzicht over het werving- en selectieproces. Welke kandidaten zitten bijvoorbeeld nog in de procedure? En welke zijn al aangenomen of helaas afgewezen? Daarnaast beschikt u over zeer sterke (boolean) zoekfunctionaliteiten om cv’s direct en zorgvuldig te matching.

Uitgebreide employer branding functionaliteiten

In deze tijd is het een betrouwbaar bedrijfsmerk belangrijker dan ooit. Breng daarom uw recruitment en employer branding team bijeen. Vanuit het ATS zorgt u voor een naadloze samenwerking en kunt u aan de employer branding van uw bedrijf werken.

U heeft onder meer de mogelijkheid om candidate journeys vorm te geven, social media- berichten in te plannen, events te organiseren en e-mailmarketing zoals nieuwsbrieven toe te passen op (potentiële) kandidaten en talentpools. Daarnaast beschikt u over verregaande inzichten aangaande uw kandidaten. U ziet welke interacties kandidaten hebben met uw website, e-mail, formulieren en evenementen.

AVG & security

Alle data wordt zorgvuldig opgeslagen binnen de Azure database van Microsoft en is voorzien van diverse beveiligingsmaatregelen, zoals Multi-factor authenticatie. Daarnaast is het mogelijk om geautomatiseerde workflows toe te passen op basis van contactdata en het bewaren daarvan.

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 voor Applicant Tracking System.

Voldoe aan de eisen van klanten en lever uitzonderlijke ervaringen. De innovatieve recruitment CRM oplossing voor Microsoft Dynamics 365 wordt geleverd met alle voordelen van de Dynamics 365 toepassingsfamilie, waaronder:

Intelligente inzichten

De recruitment CRM oplossing voor Dynamics 365 verzamelt gegevens uit een aantal bronnen binnen uw bedrijf en laat het terugkomen in overzichtelijke dashboards.

Integratie met andere Dynamics 365 oplossingen

Door de Recruitment CRM oplossing voor Dynamics 365 als basis te gebruiken, kunt u uw platform verder uitbreiden met aanvullende Dynamics 365 modules naarmate uw bedrijf groeit.

Next-generation Recruitoplossing

De huidige recruitment markt is uiterst competitief. Wat betekent dat u moet kunnen uitblinken met uw unieke service. De cloudgebaseerde Microsoft oplossing geeft uw team eenvoudig toegang tot gecentraliseerde kandidaatgegevens vanaf elk apparaat.

Ontdek meer over Dynamics 365 en de recruitment CRM oplossing met Dynamics365Providers.

Praat nu met een van onze Microsoft experts over uw huidige zakelijke behoeften en uitdagingen.

Ja ik wil graag meer weten over recruitment CRM oplossingen!
of

 • Geoptimaliseerde recruitmentactiviteiten
 • Marketingautomation voor uw recruitment activiteiten
 • Compleet Applicant Tracking System

|