Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 software voor uw groothandel en distributie, toegesneden op uw bedrijfsbehoeften

Moderne softwareoplossingen voor distributie en groothandelaren met 360° zichtbaarheid van alle distributiekanalen. Wat u krijgt:

 • Bespaar tijd met onze Dynamics 365 deskundigen voor distributie en groothandel sector
 • Een match met een gecertificeerde partner die gespecialiseerd is in distributiebeheer
 • 100% gratis en onafhankelijk advies
Laat u adviseren

ERP software voor distributie en groothandel

Wij garanderen een perfecte match met een partner die gespecialiseerd is in software voor groothandel en distributie

Groothandelaren en distributeurs hebben met een groot aantal uitdagingen te maken bij het managen van diverse productvoorraden, fluctuerende toeleveringsketens en snel veranderende eisen van klanten.

Als uw enterprise resource planning (ERP) software verouderd is, kan uw distributie daardoor problemen hebben met:

 • Inefficiënte verzendingsprocessen
 • Afnemende winsten
 • Onsamenhangende toeleveringsketen
 • Slechte klantenervaringen en ontevreden klanten

Microsoft Dynamics 365 voor de groothandel en distributie

De ERP oplossing van Microsoft zal uw bedrijf ingrijpend veranderen met zijn scala aan functionaliteiten die specifiek zijn bedacht om groothandelaren en distributeurs te helpen om:

De voorraad, de inventaris, en de magazijnplanning te stroomlijnen

De almaar toenemende eisen van klanten te beheren en merkentrouw op te bouwen

Krachtige relaties op te bouwen met verkopers en steeds kunnen inspelen op prijzen van verkopers

Volledige zichtbaarheid te behouden van distributieprocessen in een concurrerende markt

Winstmarges verbeteren door steviger controle van bedrijfsactiviteiten

Welke Dynamics 365 groothandel en distributie software past het beste bij u?

Onze ervaren Dynamics 365 Providers beschikken over diepe en relevante kennis van de uitdagingen waarmee groothandelsbedrijven te maken hebben en koppelen u aan de meest geschikte partner voor uw bedrijfsbehoeften.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software zullen betrouwbaar advies leveren om u te helpen de juiste softwareoplossing te vinden

 • 2.

  Wij adviseren over uw worstelingen met specifieke functies en leveren ondersteuning om groothandelaars te helpen efficiënt aan hun topprioriteiten te voldoen.

 • 3.

  Ten slotte koppelen wij u aan de meest geschikte partner om een op het groothandelsbedrijf toegespitste oplossing in uw bedrijf te integreren en te implementeren, waarbij wij u helpen meer waarde te verkrijgen uit uw Dynamics 365 software.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Hoe Microsoft Dynamics 365 software voor groothandel en distributie uw bedrijf kan helpen

Hoe Dynamics 365 groothandelssoftware een omwenteling teweeg kan brengen in uw sector

Microsoft Dynamics 365 voor distributie is bedacht om distributeurs te helpen het verkoopproces van begin tot eind efficiënt te beheren, inclusief prijsstelling, individuele orders en verzendingsbijzonderheden.

De moderne ERP softwareoplossing voor distributie van Dynamics 365 biedt ook een keur aan managementmogelijkheden die bedrijven kan helpen concurrerend te blijven in de groothandelssector door hun groothandelsprocessen en voorraden te optimaliseren. Wat meer is, de software voor groothandelaren biedt een functionaliteit voor meerdere valuta, waardoor distributeurs een accuraat beeld hebben van kosten wanneer zij in het buitenland handel drijven.

Dynamics 365 groothandels- en distributiesoftware biedt niet alleen inzicht in kooptrends van klanten, productkosten en alternatieven voor verkopers, distributeurs kunnen er ook hun producten continu mee volgen, van toeleverancier tot eindklant.

De geavanceerde analysefunctionaliteiten van Dynamics 365 voor distributie zijn dus een uitkomst voor groothandelaren die een grondig beeld willen van hun bedrijfsactiviteiten. Met de slimme distributie-ERP-software kunnen groothandelaren rapporten op maat maken en dashboards naar behoefte beheren.

Wat zit er in Dynamics 365 voor de groothandel en distributie?

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die uw werk stroomlijnt en groei bevordert. Deze oplossing is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw omzet te verhogen en de verkoopervaring te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk doordat u uw doelgroep vertrouwen geeft door unieke ervaringen. Het begint allemaal bij het vereenvoudigen van transacties en interacties.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing is een marketing automation applicatie die u prospects helpt omzetten in zakelijke relaties. De toepassing werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde business intelligence functionaliteiten. Met Dynamics 365 Marketing creëert u snel campagnes via meerdere kanalen en ontwikkelt leads op een efficiëntere manier om zo uw resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Finance biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties realtime te monitoren en te bewaken. Daarnaast biedt deze oplossing u de mogelijkheid gebruik te maken van AI om toekomstige resultaten te voorspellen. Deze oplossing wordt gebruikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Supply Chain Management biedt u de mogelijkheid om uw productie activiteiten te optimaliseren. Daarnaast kunt u voorspellende inzichten verkrijgen door middel van AI en IoT (Internet of Things) te gebruiken door uw belangrijkste processen als planning, productie, voorraadbeheer, magazijnbeheer of transportbeheer.

Dynamics 365 voor distributie zal uw groothandelsbedrijf ingrijpend veranderen:

Streamlined information flow

Met Dynamics 365 weet u zeker dat alle afdelingen in uw bedrijf toegang hebben tot realtime informatie, altijd en overal. U hebt ook complete zichtbaarheid van alle elementen van uw bedrijf, waaronder ordervereisten, voorraden en levertijden.

Betere klantenservice

Door de eenvoudige toegang tot informatie kunnen klantenvragen sneller worden beantwoord en zijn uw klanten gelukkiger. Daarnaast bouwt u op die manier als bedrijf een betere relatie op met toeleveranciers, wat een positief effect heeft op uw winstmarges.

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Met de automatiseringsmogelijkheden van de Dynamics 365-groothandelssoftware kunnen distributeurs en groothandelaren hun bestellingen stroomlijnen door alle activiteiten in één soepel systeem samen te brengen. Geautomatiseerde bestellingen verkorten levertijden en verbeteren de kwaliteiten van uw diensten.

Vind de juiste Dynamics 365 ERP partner met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze sector-deskundigen uw uitdagingen op het gebied van groothandelsbeheer.

Kom meer te weten over Microsoft Dynamics 365 ERP en hoe deze kan voldoen aan uw groothandelsbehoeften door te spreken met ons team van ´Dynamics-fanaten´, die antwoord kunnen geven op uw vragen, zodat u zeker weet dat u een weloverwogen beslissing over het gebruik van de oplossing kunt nemen.

Neem contact op met onze experts
of

 • Vloeiende informatiestroom
 • Betere klantenservice
 • Geautomatiseerde bedrijfsprocessen

|