Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 non-profit boekhoudsoftware, toegesneden op uw bedrijfsbehoeften

Consistent en effectief financieel management voor de tertiaire sector

 • Dynamics 365 ERP-deskundigen voor nonprofits
 • Werk met een van de ruim zeventig gecertificeerde partners die gespecialiseerd in boekhoudsoftware zijn voor goede doelen
 • Geheel kostelijke ondersteuning van uw bedrijf
Vind een partner

De beste Non-profit ERP partner met Dynamics365Providers

Wij garanderen een perfecte match met een Microsoft-partner die gespecialiseerd is in non-profit-managementsoftware

Organisaties uit de tertiaire sector zonder winstoogmerk hebben betrouwbare ´enterprise resourceplanning´ (ERP)-software nodig voor dagelijkse bedrijfsactiviteiten en langetermijnstrategieën om hun reikwijdte uit te breiden en hun impact te verhogen.

Oplossingen die te basaal of verouderd zijn kunnen een bron van frustratie zijn voor non-profitorganisaties met:

 • Een gebrek aan voldoende inzicht in financiële processen die leiden tot zwakke besluitvorming
 • Onvoldoende vermogen om donaties efficiënt te volgen, subsidies te beheren en fondsrekeningen te bewaken
 • Niet-bestaande of niet-conforme functionaliteit voor fondsenboekhouding of begrotingsbeheer
 • Onsamenhangende relaties met belanghebbenden (vrijwilligers, openbare donoren, sponsors uit het bedrijfsleven)

Genoeg ellende!

De non-profit boekhoudsoftwareoplossing van Microsoft Dynamics 365 geeft liefdadigheidsorganisaties de hulpmiddelen om steeds goed in te spelen op culturele veranderingen en hun activiteiten up-to-date te houden. Betrouwbare ERP-software voor liefdadigheidsorganisaties kunnen groepen uit de tertiaire sector helpen om:

Een compleet overzicht te krijgen van activiteiten en prestaties

De efficiëntie van interne processen te verbeteren en overhead te verminderen

Conform te blijven in hun financiële beheer met een gedetailleerd auditspoor van toegewezen fondsen

Meer controle te krijgen over kosten en zorg voor nauwkeuriger ramingen van begrotingen

Fondsenwerving te verbeteren op basis van intelligente inzichten en uitgebreide rapporten

Het beheer van leden, donoren en sponsors te stroomlijnen via een gecentraliseerde interface

Welke Dynamics 365 non-profit managementsoftware het beste op uw behoeften aansluit

Onze ervaren adviseurs hebben een diep, invoelend inzicht in de complexe uitdagingen waarmee organisaties zonder winstoogmerk te maken hebben ten aanzien van financieel management.

 • 1.

  Onze deskundige adviseurs op het gebied van Microsoft Business Software leveren betrouwbaar advies om u te helpen de juiste softwareoplossing te vinden

 • 2.

  Ze begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare ERP-oplossing te hebben, en adviseren over worstelingen met specifieke functies, waarbij zij ondersteuning geven om liefdadigheidsorganisaties te helpen efficiënt aan hun toptopprioriteiten te voldoen.

 • 3.

  Ten slotte koppelen wij u aan de meest geschikte partner om de beste oplossing voor uw organisatie zonder winstoogmerk te integreren en te implementeren, waarbij wij u helpen meer waarde te verkrijgen uit uw Dynamics 365 software.

Jan van Dijk
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Vraag advies

Wat zit er in Dynamics 365 voor Non-profit

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die het werk stroomlijnt en groei bevordert.

Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw opbrengst te verhogen doordat u meer inzicht in het werven van klanten en krachtige relaties te ontwikkelen.

Dynamics 365 for Marketing

kunnen bedrijven campagnes via meerdere kanalen voeren, leads op een efficiëntere manier ontwikkelen en processen automatiseren om resultaten te maximaliseren.

Hoe Microsoft Dynamics uw organisatie kan helpen

Hoe Dynamics 365 een omwenteling teweeg kan brengen in de tertiaire sector

De oplossing van Microsoft Dynamics 365 voor liefdadigheidsorganisaties is opgezet om organisaties in de tertiaire sector te helpen hun financiën beter te beheren en krachtiger relaties op te bouwen met hun begunstigers. Met de op liefdadigheidsorganisaties gerichte software kunnen non-profit organisaties projecten efficiënt beheren, van het toewijzen van begrotingen aan goedkeuringsstromen en het analyseren van gedane projectuitgaven.

De rapportagefunctionaliteit die is ingebouwd in non- profit boekhoudsoftware van Dynamics 365 biedt liefdadigheidsorganisaties volledige toegang tot realtime-bedrijfsgegevens die kunnen worden geëxporteerd op een manier die volledig voldoet aan SORP- SOFA-voorschriften. Dankzij grondige inzichten in activiteiten en financiën kunt betere beslissingen nemen, waardoor de efficiëntie toeneemt en begrotingen worden geoptimaliseerd.

Dynamics 365 heeft zelfs een scala aan functionaliteiten die specifiek zijn ontworpen om non-profitorganisaties te helpen hun fondsen efficiënt te beheren. Gebruiksvriendelijke dashboards compileren gegevens van meerdere bronnen om een compleet overzicht te geven van hoe het budget wordt aangewend, zodat u goedkeuringstrajecten effectief kunt beheren en de systeemstatus kunt bewaken.

De prognosetool die deel uitmaakt van de Dynamics 365 softwareoplossing voor organisaties zonder winstoogmerk helpt u bij de toewijzing van fondsen voor projecten, zodat u voor al uw evenementen en campagnes binnen de begroting blijft. Met realtime toegang tot gegevens over projectuitgaven, kunt u eenvoudig het beschikbare bedrag aan fondsen evalueren en uw activiteiten analyseren.

Dynamics 365 helpt u ook werk te stroomlijnen tussen verschillende afdelingen, zodat alle belanghebbenden bij uw liefdadigheidsorganisatie kunnen samenwerken en informatie kunnen delen, ongeacht hun locatie. De functionaliteit voor het beheer van klantrelaties (Customer Relationship Management, CRM), helpt u ondertussen om fondsenwervingsmogelijkheden bij te houden en daarnaast krachtige relaties op te bouwen met geldschieters uit zowel de publieke als de privé-sector.

Manieren waarop Dynamics 365 oplossingen uw organisatie verandert:

Van financiën tot relaties met belanghebbenden:

Vereenvoudigde inkomstenbronnen

De intelligente Dynamics 365 nonprofit-boekhoudsoftwareoplossing kan inkomen automatisch categoriseren op basis van het evenement, de oproep of de campagne waaruit het was gegenereerd. Met dit vereenvoudigde proces voor inkomensbeheer hebt u beter zicht op alle beschikbare fondsen en kunt u uw meest succesvolle activiteiten eenvoudig vinden.

Gestroomlijnd subsidiebeheer

Organisaties zonder winstoogmerk kunnen ook profijt trekken van de subsidiebeheeroplossing van Dynamics 365 die een van eind-tot-eind-overzicht geeft van het subsidiesproces en u helpt alle betrokken activiteiten bij te houden, van de oorspronkelijke goedkeuring tot de toekenning van de subsidie.

Campagnes op maat

Liefdadigheidsorganisaties kunnen de hulpmiddelen voor doelgroepsegmentatie in Dynamics 365 ERP voor organisaties zonder winstoogmerk gebruiken om zich te richten op eerdere aanwezigen bij campagne-evenementen, hetzij om ze op de hoogte stellen van hoe hun bijdrage wordt gebruikt of om ze voor soortgelijke evenementen van belang uit te nodigen.

Intelligent klantrelatiebeheer

Als onderdeel van de intelligente boekhoudsoftwareoplossingen voor liefdadigheidsorganisaties van Dynamics 365, kunnen organisaties zonder winstoogmerk de functionaliteit voor klantrelatiebeheer gebruiken om het gedrag van hun donoren bij te houden en vast te stellen aan welke campagnes zij het meest waarschijnlijk zullen bijdragen, op grond van activiteiten in het verleden. U kunt ook vrijwilligers actief benaderen en hoogwaardige relaties met belanghebbenden opbouwen door middel van Dynamics 365 CRM.

Gedetailleerde donatiegeschiedenis

Dynamics 365 geeft liefdadigheidsorganisaties volledige toegang tot hun donatiegeschiedenis, allemaal bijeengebracht in een rechttoe-rechtaan interface. U kunt ook terugkerende donaties bijhouden en toegezegde bedragen beheren volgens de specifieke campagne en begunstiger.

Overzicht vrijwilligers

Vrijwilligersbeheer is eenvoudig met Dynamics 365. De gespecialiseerde ERP-oplossing voor organisaties zonder winstoogmerk biedt u en gedetailleerd overzicht van elke vrijwilliger, waaronder vaardigheden en opleiding, en uren besteed aan vrijwilligerswerk. Met al deze data binnen handbereik kunt u uw vrijwilligersresource efficiënt organiseren en vrijwilligers gemotiveerd houden door fantastisch werk te belonen.

De perfecte partner vinden voor uw liefdadigheidsbehoeften

Nu dat u alle essentiële informatie hebt om te bevestigen dat Microsoft Dynamics 365 de goede keuze is voor uw non-profitorganisatie, is het tijd voor u om de perfecte partner te vinden. Wij werken met een aantal zeer capabele partners die een solide reputatie hebben als het gaat om het leveren van soepele oplossingen voor de tertiaire sector, en dus zijn we in staat u aan een geschikte partner te koppelen, op basis van de specifieke behoeften van uw organisatie.

Vind de juiste Microsoft Dynamics 365 partner met Dynamics365Providers

Bespreek met een van onze sectordeskundigen uw uitdagingen met nonprofit-managementsoftware en de behoeften van uw organisatie.

Kom meer te weten over Microsoft Dynamics 365 ERP voor nonprofit-organisaties en hoe deze kan voldoen aan de behoeften van uw liefdadigheidsorganisatie door te spreken met ons team van ´Dynamics-fanaten´, die antwoord kunnen geven op uw vragen, zodat u zeker weet dat u een weloverwogen beslissing over het gebruik van de oplossing kunt nemen.

Knop: Neem contact op met een nonprofit-softwarespecialist

Neem contact op of bel onze experts
of

 • Samengevoegde kostenlokalisering
 • Gedetailleerd begrotingsoverzicht
 • Statusupdates terwijl u bezig bent

|