Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Business Central is de nieuwe naam voor Microsoft Dynamics Navision

Wat is het verschil tussen Microsoft Dynamics Navision en Microsoft Dynamics Business Central?

Vanaf 1 oktober 2018 wordt Microsoft Dynamics Navision voortaan Microsoft Dynamics 365 Business Central genoemd. Met deze naamswijziging wordt definitief afscheid genomen van de verwijzing naar het vroegere Navision of NAV.

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Het Microsoft Dynamics 365 is de zakelijke software oplossing van Microsoft. Het is de verzamelnaam voor alle zakelijke oplossingen van Microsoft.

Dankzij de verschillende slimme integraties binnen Dynamics 365 verbindt deze uw Verkoop, Marketing, Service, HR, Finance en Operations allemaal in een pakket. En dit alles uiteraard volledig geïntegreerde met uw vertrouwende Office oplossingen zoals Outlook, Word en Excel.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is de alles-in-één oplossing voor moderne bedrijfsvoering. Deze Microsoft oplossing helpt u uw financiën, inkoop, voorraadbeheer, verkoop, CRM, assemblage, service en productieprocessen met elkaar te verbinden, zodat u nog betere beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Maar Dynamics 365 Business Central is méér dan Dynamics NAV. Uniek aan de oplossing is dat deze niet alleen op uw eigen server kunt installeren, maar u kunt ook kiezen om Dynamics 365 op een gehoste omgeving te draaien. Tot slot kunt u ook kiezen om Microsoft Dynamics 365 als Dynamics 365 Business Central SAAS te gebruiken.

Wilt u meer weten wat Microsoft Dynamics 365 voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met onze Business Software Consultant. In een persoonlijk gesprek gaat u samen bekijken wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Meer weten over Microsoft Dynamics 365?
Vraag het aan Jan

Laat mij u helpen uw antwoord(en) te vinden

Ja, help me bij het vinden van het antwoord.
of

  • Alle industrieën
  • Meer dan 120 gecertificeerde partners
  • 100% onafhankelijk en gratis service

|