Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Waarom wacht u om te upgraden naar Business Central – het is zo gemakkelijk!

Waarom wacht u om te upgraden naar Business Central – het is zo gemakkelijk!

Bent u een huidige gebruiker van Microsoft Dynamics NAV op een oudere versie die zich zorgen maakt over de overgang naar Microsoft Dynamics 365 Business Central? Zoek dan niet verder! Wij hebben hier de antwoorden voor u.

D365 Central werkt samen met 1ClickFactory die de Upgrade Analyzer hebben uitgebracht. Een echte spelmaker, de Upgrade Analyzer zal niet alleen upgrades naar Microsoft Dynamics 365 Business Central gemakkelijker maken maar het blijkt ook veel rendabeler te zijn voor u. Lees 1ClickFactory’s blog ‘My five best cost reductions to eliminate upgrade stupidity‘.

Met de continue jaar-op-jaar vooruitgang in technologie, stijgen ook de verwachtingen van de klantendienst. Is het belangrijk in uw bedrijf, om ervoor te zorgen dat uw klant de beste ervaring heeft? Immers, zonder klanten zou u niet in staat zijn om uw bedrijf te runnen toch? Daarom is het belangrijk om de upgrade naar Dynamics 365 Business Central te maken als u wilt dat uw bedrijf en uw klantenbestand consistent met elkaar meegroeien.

Hoe zal Microsoft Dynamics 365 Business Central mijn bedrijf ten goede komen?

Denkt u dat uw ERP systeem de groei van uw bedrijf aankan? Dynamics 365 Business Central is het nieuwste ERP van Microsoft dat uw afdelingen en medewerkers met elkaar verbindt om uw totale efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

Niet alleen dat, maar Dynamics 365 Business Central is een cloud-gebaseerde oplossing, wat betekent dat u vragen van klanten onderweg kunt beantwoorden, waardoor de ervaring van uw klanten wordt verbeterd en uw klantenbestand en totale winst wordt verhoogd. Het updaten van uw ERP systeem naar Dynamics 365 Business Central betekent dat u uw hele onderneming op elk moment kunt overzien, op uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Dit betekent dat wanneer u bezig bent, in-and-out van vergaderingen, er geen behoefte is om te benadrukken over de eindeloze taken die u misschien moet doen wanneer u weer achter uw bureau zit – Dynamics 365 Business Central is “real-time”, dus u bent in staat om vragen van klanten direct te behandelen wanneer u ze krijgt.

Microsoft Dynamics NAV vs. Microsoft Dynamics 365 Business Central (SaaS)

Veel mensen noemen Dynamics 365 Business Central de cloud-gebaseerde versie van Dynamics NAV, maar er zijn enkele verschillen tussen beide versies, die we hieronder zullen beschrijven.

Met Dynamics 365 Business Central software-as-a-service (SaaS) bouwt u effectief voort op de functionaliteit van zijn voorganger, Dynamics NAV. Beide oplossingen bieden fantastische functionaliteiten, waardoor u de platformen beter kunt aanpassen aan uw bedrijfsmodel. Microsoft verwijst naar D365 Business Central (SaaS) als de ‘alles-in-één bedrijfsoplossing’ die u helpt toezicht te houden op uw bedrijfsprocessen en een efficiëntere klantenservice te bieden. Business Central is ,,ingebed” in de bredere productportefeuille van Dynamics 365, die nog grotere mogelijkheden voor uw zaken losmaakt om efficiënt en met minimale effort te kunnen werken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een cloud-gebaseerde oplossing met automatische maandelijkse updates, die ervoor zorgt dat u nooit uw systeem uitgroeit en dat u te allen tijde de meest actuele versie heeft. Dit betekent niet alleen dat u over de nieuwste technologie beschikt, maar vermindert ook uw IT-afhankelijkheid van het moeten onderhouden van een on-premise, partner-beheerde of zelfbeheerde oplossing die geneigd is om “bevroren” te zijn voor zover betreft het de nieuwste functionaliteit. U loopt ook het risico dat uw oplossing achterop raakt omdat er zoveel is geïnvesteerd in de initiële initiële implementatiekosten dat u pas over een paar jaar een upgrade overweegt. In de snel veranderende technologische wereld waarin u en uw klanten leven, kunt u zich niet veroorloven om zelfingenomen te zijn, moet u nieuwe mogelijkheden omarmen en Microsoft’s digitale transformatie is recht op Business Central’s pad!

Dus welke smaak van Dynamics 365 Business Central is goed voor mij?

Microsoft heeft zijn functionaliteitsaanbieding voor Dynamics 365 Business Central herschikt, waardoor heel wat geweldige modules binnen zijn Essentials optie weggegeven worden. Dit maakt het enorm aantrekkelijk aan een prijs die betaalbaar is voor SMB bedrijven. U hoeft alleen maar op te schalen naar Premium als u de twee extra modules nodig heeft, zoals beschreven in ons blogartikel: Licentietypen en prijzen van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wat zijn de kosten?

U kunt Dynamics 365 Business Central licenseren als een maandelijks abonnement of als een eeuwigdurende licentie; het is geheel aan u of u de voorkeur geeft aan de operationele kosten of de kapitaalinvestering. Voor meer informatie lees ons blogartikel: Licentietypen en prijzen van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Waarom zou u Microsoft Dynamics 365 Business Central overwegen?

Wij begrijpen dat uw stakeholders met grote investeringen er zeker van willen zijn dat het doorvoeren van een dergelijke verandering gunstig is voor uw bedrijf. We houden er allemaal van om online beoordelingen te lezen voordat we zelfs maar overwegen om een product of dienst te kopen (hoe goedkoop het ook mag zijn). Daarom heeft Microsoft veel casestudy’s van wereldwijde ondernemingen tot lokale non-profitbedrijven – bekijk hier de klantenverhalen van Microsoft en we kunnen u garanderen dat u zich zekerder zult voelen over het maken van de transitie, eerder vroeg dan laat: https://dynamics.microsoft.com/nl-nl/customer-stories/

Of, als u deze blog bent tegengekomen en u bent geen huidige klant van ons, maar u heeft wel een oudere versie van Dynamics NAV geïmplementeerd, dan zijn wij er om u te helpen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte Microsoft Partner, die u zal helpen bij de overgang van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central (SaaS).

Waarom de overgang naar de cloud uitstellen? Neem vandaag nog contact op om uw bedrijfsmodel verder te bespreken en maak u klaar voor alle voordelen van de overstap naar de cloud!

Wat zijn de volgende stappen?

Afhankelijk van welke versie van NAV u momenteel heeft, maken wij uw overstap naar Dynamics 365 Business Central eenvoudig. Dynamics365Providers Nederland zijn de Microsoft Matchmakers en werken samen met de Nederlandse top Microsoft Dynamics partners.

Wilt u meer weten, neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Microsoft oplossing?

Wij kunnen u goed helpen.

  • 100% gratis dienst
  • Meer dan 90+ gercertificeerde partners
  • Ervaring binnen verschillende sectoren
Vraag hulp van Microsoft specialist

Heeft u het antwoord niet gevonden, vraag het aan Mark.

Laat me u helpen bij het vinden van het antwoord

Ja, help mij mijn antwoord te vinden
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|