Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Zo vindt u de juiste Microsoft Dynamics 365 partner die echt bij u past: 6 tips

Zo vindt u de juiste Microsoft Dynamics 365 partner die echt bij u past: 6 tips

Om voorop te lopen in de markt, concurrentievoordeel te creëren en mee te kunnen gaan met technologische ontwikkelingen, is het noodzakelijk om een goed werkend ERP systeem te hebben. Het is geen geheim dat de Microsoft Dynamics 365 suite één van de oplossingen is die een organisatie helpt de digitale transformatie te versnellen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is één van de meest complete ERP systemen. Het ecosysteem bestaat uit een reeks applicaties die het volledige informatiesysteem voor bedrijfsbeheer ondersteunen.

Wanneer u investeert in een systeem dat bedrijfsbeheer ondersteunt, wilt u dat deze perfect aansluit bij de behoefte van de organisatie. Juist daarom is het selecteren van de juiste Microsoft Dynamics 365 partner één van de bepalende aspecten. De reden is dat de impact van dit soort projecten enorm is en u het alleen wilt laten uitvoeren door een gecertificeerde partner met de juiste kennis, professionals en ervaring. Op deze manier kan zo’n project succesvol gepland, geïmplementeerd en afgerond worden.

Des te meer reden om de aandacht te besteden aan het vinden en kiezen van de juiste leverancier/partner. Evalueer alle aspecten waaraan u vindt dat de partner en de professionals aan moeten voldoen. Weet u niet zo goed welke criteria u moet meenemen in de keuze voor een partner? Wij hebben ze in deze blog op een rijtje gezet.

Criteria om de beste Dynamics 365 partner voor uw ERP oplossingen te kiezen

1

Certificeringsniveau van Microsoft

Microsoft hanteert een streng en veeleisend opleidings- en evaluatieproces voor partners en hun professionals. In het geval van ERP- of CRM-oplossingen hebben partners met Silver- of Gold-certificeringen met cijfers aangetoond dat ze uitgebreide ervaring hebben. Ze beschikken over een bepaald aantal opgeleide en Microsoft gecertificeerde professionals. Het is belangrijk om te letten op deze certificeringen om de expertise en capaciteiten van de partner te begrijpen.

2

Branchespecifieke kennis

De zakelijke omgeving is breed en divers, elke sector heeft zijn eigen bijzonderheden en kenmerken. Daarom is het handig om een partner te vinden die het type bedrijfsmodel en de sector kent. Hierdoor kunt u sneller vooruitgang boeken in het project en gebruik maken van de kennis die de partner heeft van de branche.

3

Leiderschap en teamwork vaardigheden

Zoek een partner uit waarvan u het gevoel krijgt dat zij proactief en creatief te werk gaan en meedenken met uw organisatie. Kortom, kies voor een partner die leiderschap toont, de digitale transformatie bevordert en uw organisatie laat groeien.

4

Altijd up-to-date

Als iets de digitale wereld van vandaag kenmerkt, is het de tempo waarin vernieuwingen plaatsvinden. Wat het laatste nieuws is van vandaag, is morgen misschien totaal achterhaald. En als iets kenmerkend is voor Microsoft, is het vermogen om zichzelf voortdurend te vernieuwen. Door gebruik te maken van de cloudvariant van Microsoft Dynamics 365 werkt uw organisatie altijd met de laatste software. Kies daarom voor een partner die het belangrijk vindt om continu mee te gaan met de ontwikkelingen die Microsoft aanbiedt.

5

Permanente ondersteuning

Na de implementatie begint het echte werk pas. Dan staat het ERP systeem aan en kunnen er misschien kleine of grote storingen plaatsvinden. Helaas is geen enkel product hiertegen bestand. Daarom is het essentieel om voor een partner te kiezen die open staat voor een ​​langdurige relatie en​ ​problemen wil verhelpen.

6

Referentie; Wat zeggen eerdere klanten?

Het zesde en laatste criterium is een referentie. Wat zeggen andere klanten over de werkwijze van de partner? Dit is de meest betrouwbare bron die u kan aanhoren. Informeer naar de relatie, de ervaring met de professionals, de mate van tevredenheid en het eindresultaat van de geboden oplossing. Zo weet u in ieder geval met wat voor soort partij u gaat samenwerken en wat u kan verwachten.

Kies voor de ideale partner om innovatie van uw organisatie te bewerkstelligen

Wij werken met een netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in Microsoft Dynamics 365. Dankzij onze ervaring in het verbinden van bedrijven aan de juiste Dynamics partner, bieden wij toegang tot meer dan 70 gecertificeerde Dynamics 365-partners en een volledig kosteloze partner introductieservice. Staat u op het punt te investeren in bedrijfssoftware? En heeft u geen idee waar te beginnen? Of zoekt u begeleiding of hulp? Onze consultants geven deskundig advies over de meest voorkomende uitdagingen en helpen u bij het vinden van de beste dynamics partner voor een succesvolle implementatie. In een aantal eenvoudige stappen kunnen wij u matchen met de beste Microsoft Dynamics 365 partner. Door gebruik te maken van onze dienst bespaart u tijd omdat wij ervoor zorgen dat u met de juiste partner aan tafel komt te zitten. Neem contact met ons op

  • Stap 1: Neem contact met ons op (ongeveer 1 minuut).
  • Stap 2: Wij nemen contact op om uw wensen te bespreken (ongeveer 20 minuten).
  • Stap 3: Wij matchen u met de beste partner die past bij uw eisen en wensen.

Meer weten over Dynamics365Providers Nederland

Dynamics365Providers Nederland zijn specialisten in het verbinden van bedrijven die geïnteresseerd zijn in het implementeren van de Dynamics ERP oplossing met de Dynamics 365 partner die het beste past bij de behoeften en het profiel van uw organisatie.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Microsoft oplossing?

Wij kunnen u goed helpen.

  • 100% gratis dienst
  • Meer dan 90+ gercertificeerde partners
  • Ervaring binnen verschillende sectoren
Vraag hulp van Microsoft specialist

Heeft u het antwoord niet gevonden, vraag het aan Mark.

Laat me u helpen bij het vinden van het antwoord

Ja, help mij mijn antwoord te vinden
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|