Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Ontdek de zakelijke voordelen van de overstap van Microsoft Dynamics NAVISION naar Dynamics 365 Business Central met onze handige gids en tools.

Ontdek de zakelijke voordelen van de overstap van Microsoft Dynamics NAVISION naar Dynamics 365 Business Central met onze handige gids en tools.

Dynamics NAV of Dynamics Navision, de vertrouwde Microsoft-oplossing voor bedrijfsbeheer, heeft zich ontwikkeld tot Dynamics 365 Business Central, een uitgebreid cloudgebaseerd platform met verbeterde functies en flexibiliteit. Deze overgang betekent voor u als eindgebruiker een sprong voorwaarts in operationele efficiëntie, strategische besluitvorming en bedrijfsgroei.

Om de stap naar Dynamics 365 Business Central soepel te laten verlopen heeft Microsoft samen met uw Microsoft Partner stappen ontwikkeld om de migratie soepel te laten verlopen.
De naam voor dit programma is AIM, waarin je als gebruiker alle voordelen ervaart van AI en Cloud computing.

Stap 1: Inventarisatiegesprek

Begin de migratiereis met het uitgebreide Migration Prospecting Kit, ontworpen om inzichten te bieden en u te helpen de voordelen van Dynamics 365 Business Central te begrijpen. Belangrijke gesprekken met uw Microsoft Partner staan centraal in deze fase.

Stap 2: Waar wilt u naartoe?

Uw partner gebruikt beoordelingsmiddelen zoals de AIM Assessment Delivery Guide om een duidelijke weg voorwaarts te plannen. Deze gidsen vergemakkelijken een systematische evaluatie van huidige systemen en processen voor een succesvolle migratie.

Stap 3: Waarde bewijzen

Het kwantificeren van de waarde van migratie is cruciaal, en de beschikbare tools helpen uw partner hierbij. De ROI Calculator meet het rendement op investering, terwijl de Business Central Customer TCO Calculator helpt de totale eigendomskosten te schatten.

Stap 4: Versnellen van levering

Om het migratieproces te versnellen, heeft Microsoft verschillende tools en trainingsmiddelen beschikbaar.

Samengevat biedt Dynamics 365 Business Central u als eindgebruiker een transformerende kans om uw bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. De uitgebreide middelen in de migratiekit stellen u als gebruiker in staat de voordelen van deze overgang te begrijpen en zinvolle gesprekken aan te gaan met uw Microsoft Business Partner. Het beoordelen van huidige systemen, het aannemen van een proactieve migratiestrategie en het bewijzen van de waarde met behulp van calculators en succesverhalen zijn integrale stappen in de migratiereis. Ten slotte waarborgen de geboden tools en trainingsmiddelen een soepele en efficiënte overgang, zodat u als gebruiker de verbeterde functies en mogelijkheden van Dynamics 365 Business Central kunt omarmen voor duurzame groei en succes.

Meer weten

Neem contact op met uw huidige Microsoft Partner voor informatie over de overstap naar Dynamics 365 Business Central.
Of klik hier om in contact te komen met een Microsoft specialist van Dynamics 365 Providers.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Microsoft oplossing?

Wij kunnen u goed helpen.

  • 100% gratis dienst
  • Meer dan 90+ gercertificeerde partners
  • Ervaring binnen verschillende sectoren
Vraag hulp van Microsoft specialist

Heeft u het antwoord niet gevonden, vraag het aan Mark.

Laat me u helpen bij het vinden van het antwoord

Ja, help mij mijn antwoord te vinden
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|