Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft op COVID-19: Reageren op de pandemie

Microsoft op COVID-19: Reageren op de pandemie

De wereld is in 2020 voorgoed veranderd. Na het begin van de coronavirus pandemie weten we dat het nooit meer hetzelfde zal zijn. De uitdagingen die gepaard gaan met het virus heeft ieders reactievermogen op de proef gesteld. Op technologisch gebied heeft Microsoft juist laten zien dat het in staat is om oplossingen te zoeken en te bieden voor deze grote uitdaging.

Als er al iets is aangetoond, dan is het wel de belangrijke rol die de digitale technologie speelt als fundamenteel instrument om de pandemie het hoofd te bieden. Vandaag willen we een blik werpen op de rol van Microsoft op de Covid pandemie, aangezien het bedrijf uit Redmond een reeks maatregelen heeft opgenomen ten gunste van zijn miljoenen gebruikers over de hele wereld, met als doel om bondgenoot te zijn in zo’n moeilijk historisch moment voor de mensheid.

Microsoft: technologie ten dienste van sociale behoeften

Het gebruik van digitale technologie is nog nooit zo onmisbaar geweest op verschillende gebieden van de samenleving als de economie, het onderwijs en het werk. Dankzij dit alles is de wereld erin geslaagd om activiteiten aan te pakken die anders onmogelijk zouden zijn in een context van bijna totale opsluiting. In lijn hiermee is Microsoft vanaf de eerste maanden van de pandemie begonnen met de uitvoering van maatregelen om de toegang tot meerdere tools te vergemakkelijken en tegelijkertijd producten en diensten te perfectioneren om hun functionaliteiten in een tijd van crisis te vergroten:

Microsoft Teams voor iedereen

Dit communicatie- en samenwerkingsplatform, dat in 2017 werd gelanceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van het bedrijfsleven, toonde al snel zijn ware potentieel in andere sectoren zoals het onderwijs. In de context waarin thuiswerken en virtueel onderwijssteeds meer als noodzakelijke alternatieven worden gezien, heeft Microsoft de mogelijkheden en faciliteiten om er toegang toe te krijgen, in veel gevallen gratis uitgebreid.

Microsoft Teams en de integratie van Office 365 is een doorslaggevende hulpbron geworden om bedrijven en onderwijscentra te helpen bij het creëren van nieuwe manieren om hun processen te beheren.

Onvoorwaardelijke steun voor Microsoft Partners

De partners van Microsoft zijn een fundamenteel onderdeel van de duurzame groei van het bedrijf; de rol die deze professionals spelen is tijdens de moeilijkste maanden ondersteund door Microsoft. Zo zijn sommige maatregelen in het certificeringsprogramma flexibeler gemaakt en is de financiering van de klant versterkt door de maandelijkse betalingsschema’s aan te passen. Er zijn zelfs financiële middelen gegeven aan partners om projecten in ontwikkeling met klanten te stimuleren.

Dynamics 365 in the cloud: een zakelijke oplossing die is blijven groeien

De beroemde Cloud suite die nieuwe tools voor bedrijfsmanagement integreert (CRM, ERP, Business Intelligence, Azure, Office 365, Cortana, enz.), heeft een aanzienlijke opleving gekend in zowel de verbetering ervan als het aantal bedrijven dat wedt op winstgevendheid en productiviteit in de context van de nieuwe normaliteit. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in FastTrack-programma’s om de migratie van klanten naar clouddiensten te vergemakkelijken.

De uitdaging die het coronavirus vormt, is een wereldwijde uitdaging, dus de reacties daarop moeten wereldwijd zijn: dit is wat Microsoft heeft aangetoond, waardoor de voordelen voor zowel gebruikers, partners als zakelijke klanten toenemen.

Wij van Dynamics365Providers Nederland zijn specialisten in het verbinden van bedrijven die geïnteresseerd zijn in het implementeren van de Dynamics oplossing met de Dynamics 365 partner die het beste past bij de behoeften en het profiel van het bedrijf.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Microsoft oplossing?

Wij kunnen u goed helpen.

  • 100% gratis dienst
  • Meer dan 90+ gercertificeerde partners
  • Ervaring binnen verschillende sectoren
Vraag hulp van Microsoft specialist

Heeft u het antwoord niet gevonden, vraag het aan Mark.

Laat me u helpen bij het vinden van het antwoord

Ja, help mij mijn antwoord te vinden
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|