Hulp nodig? Vraag Jeanine
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk

Microsoft Dynamics 365 het beste alternatief voor Mamut One

Microsoft Dynamics 365 het beste alternatief voor Mamut One

Vanaf augustus 2023 zal Mamut Software niet meer worden ondersteund. Ben je daarom op zoek naar een bedrijfsoplossing als alternatief voor Mamut One? Microsoft heeft de juiste oplossing. Overstappen naar Microsoft Dynamics 365 is dan ook de meest eenvoudige en logische stap voor jouw organisatie.

Ben je op zoek naar boekhoud- of logistieke software, of ben je Mamut-klant en werk je al met Office 365? Microsoft Dynamics 365 is de beste oplossing voor jouw organisatie

Graag willen wij je helpen via een unieke gratis service. Deze service helpt jou bij het kiezen van de juiste Microsoft bedrijfsoplossing. Een oplossing die het beste aansluit op jouw organisatie. En zoals je dit van Microsoft mag verwachten, een schaalbare en veilige oplossing met een volledige integratie met Microsoft 365.
Meer weten? Vul het formulier in, dan nemen wij contact op.

Verken bedrijfstoepassingen van Microsoft Dynamics 365:

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om bedrijven te voorzien van een alles-in-één managementoplossing die uw werk stroomlijnt en groei bevordert. Deze oplossing is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales helpt u om uw omzet te verhogen en de verkoopervaring te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk doordat u uw doelgroep vertrouwen geeft door unieke ervaringen. Het begint allemaal bij het vereenvoudigen van transacties en interacties.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing is een marketing automation applicatie die u prospects helpt omzetten in zakelijke relaties. De toepassing werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales en heeft ingebouwde business intelligence functionaliteiten. Met Dynamics 365 Marketing creëert u snel campagnes via meerdere kanalen en ontwikkelt leads op een efficiëntere manier om zo uw resultaten te maximaliseren.

Dynamics 365 for Customer service

Met Dynamics 365 Customer Serviceontwikkelt u merkaffiniteit en loyaliteit onder uw klanten. Daarnaast kunt u uw klanten de persoonlijke ervaringen bieden omdat uw teams of medewerkers met de gestroomlijnde data en geïntegreerde technologie optimaal uw klanten kunt bedienen.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Finance biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties realtime te monitoren en te bewaken. Daarnaast biedt deze oplossing u de mogelijkheid gebruik te maken van AI om toekomstige resultaten te voorspellen. Deze oplossing wordt gebruikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management is een van de twee applicaties uit de voorganger Dynamics 365 for Financials and Operations. Dynamics 365 Supply Chain Management biedt u de mogelijkheid om uw productie activiteiten te optimaliseren. Daarnaast kunt u voorspellende inzichten verkrijgen door middel van AI en IoT (Internet of Things) te gebruiken door uw belangrijkste processen als planning, productie, voorraadbeheer, magazijnbeheer of transportbeheer.

Microsoft Dynamics 365 AI

Met Microsoft Dynamics 365 AI maakt u uw organisatie klaar voor digitale transformatie. Met Dynamics 365 AI heeft elke afdeling de vrijheid om problemen op te lossen en zelf beslissingen te nemen met behulp van intelligente tools. Laat uw afdelingen weloverwogen acties ondernemen of uw dienstverlening verbeteren op basis van AI-inzichten.

Dynamics 365 Human Resources

Dynamics 365 Human Resources heette voorheen Dynamics 365 Talent. Deze oplossing helpt u om de beste talenten in uw industrie te werven. Daarnaast biedt deze oplossing u ook de handvaten en werkomgeving om uw medewerkers en bedrijf te laten slagen.

Dynamics 365 for Project Service Automation

Dynamics 365 for Project Service Automation wordt Dynamics 365 Project Operations. Deze toepassing stelt u in staat om winstgevende projecten op tijd en binnen het budget op te leveren. Ook zorgt deze toepassing dat de productiviteit van uw werknemers wordt verhoogd. Daarnaast heeft u de tools en functionaliteiten van alle aspecten van het project lifecycle binnen handbereik, te denken valt aan van prospects tot aan betalingen.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Microsoft oplossing?

Wij kunnen u goed helpen.

  • 100% gratis dienst
  • Meer dan 90+ gercertificeerde partners
  • Ervaring binnen verschillende sectoren
Vraag hulp van Microsoft specialist

Heeft u het antwoord niet gevonden, vraag het aan Mark.

Laat me u helpen bij het vinden van het antwoord

Ja, help mij mijn antwoord te vinden
Jan van Dijk Microsoft Business
Software Specialist
Jan van Dijk
|