Bent u op zoek naar een CRM oplossing voor uw organisatie? Wij helpen u bij vinden van de juiste Microsoft CRM specialist.

Dankzij onze ervaring bij vinden van de juiste Microsoft specialist en als officiële Microsoft Partner organisatie, krijgt u via ons:

 • Toegang tot meer dan 90 gecertificeerde Microsoft Business Partners
 • Kennis en ervaring binnen alle belangrijke markten en sectoren
 • 100% gratis en onafhankelijk advies​
Ik wil graag advies

Bespaar uwzelf tijd en laat ons u helpen met het vinden van de beste specialist!​

In 3 eenvoudige stappen koppelen wij uw project aan de beste Microsoft Dynamics 365 partner:​

 • 1

  Vul het formulier in.

  (1 minuut)

 • 2

  Bespreek met één van onze Microsoft specialisten uw project.

  (ongeveer 20 minuten)

 • 3

  Ontvang gratis advies over de beste partner op basis van uw project en behoeften. Met een objectieve vergelijking bepalen wij de beste partner voor uw bedrijf.

  (max. 2 dagen).

Mark Smit
Mark Smit Microsoft Business Software Specialist

Klaar om uw juiste Dynamics 365 CRM specialist te ontmoeten?​

Laat uw gegevens achter en laat ons u helpen.

We zullen uw gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om uw aanvraag te behandelen.
We benaderen u alleen per email, wanneer we u niet per telefoon kunnen bereiken.
Onze Microsoft specialist zal via dit nummer contact met u opnemen.
Laat ons weten wanneer u tijd heeft om met onze Microsoft-specialist te praten
Wij zullen uw gegevens niet met derden delen zonder uw toestemming.Privacy statement

Hoe helpt Dynamics 365 Marketing uw teams uw marketing resultaten te optimaliseren?

Marketingsoftware van Microsoft Dynamics zal uw klantrelaties radicaal veranderen

Microsoft Business Central

Neem slimmere beslissingen met geavanceerde customer intelligence

Ontworpen als een revolutionaire CRM oplossing (Customer Relationship Management), biedt Microsoft Dynamics 365 Marketing u de mogelijkheid om gegevens zoals aankoopgeschiedenis, interacties uit het verleden en demografische gegevens van klanten te gebruiken om gepersonaliseerde aanbiedingen te creëren die zijn afgestemd op individuele bezoekers.

Met behulp van 360-graden leadinzichten kunnen marketeers een dieper inzicht krijgen in wie hun klanten zijn en hun klantreis afstemmen op koopgewoonten. Bovendien stelt Microsoft Dynamics Marketing functionaliteiten bedrijven in staat hun inkomsten te verhogen door prioriteit te geven aan kwalitatieve leads met behulp van verkoopgereedheidsdoelen en leadscoremodellen.

Breid uw marketingcampagnes uit over verschillende kanalen

Zodra u zich diep in de inzichten van uw klanten hebt verdiept en berichten op maat heeft gemaakt, is het tijd om het woord te verspreiden! Microsoft Dynamics 365 Marketing zit boordevol campagnefunctionaliteit en stelt u in staat om meer leads aan te trekken door campagnes met meerdere kanalen uit te voeren. Met gebruiksvriendelijke ontwerptools en configureerbare sjablonen kunt u bestemmingspagina’s, enquêtes en e-mails maken die gemakkelijk aansluiten bij gecoördineerde campagnes.

Naast het converteren van klanten via hun voorkeurskanaal, biedt de marketingbeheersoftware van Microsoft Dynamics u de mogelijkheid om uw LinkedIn account te integreren, zodat u leadtargeting kunt verfijnen en de ROI kunt maximaliseren. Al deze krachtige functionaliteiten worden ook ondersteund door geautomatiseerde workflows en realtime overzicht van campagneresultaten.

Personaliseer berichten en bouw merkloyaliteit op

De geavanceerde marketingsoftware van Microsoft maakt gebruik van ingebouwde analyse- en customer intelligence-functionaliteit om u te helpen bij het samenstellen van campagnes en het targeten van de juiste doelgroepen. Naast het verhogen van de winst door meer leads te converteren, helpt het gebruik van realtime informatie om op maat gemaakte, tijdige berichten te creëren marketeers om langdurige zakelijke relaties met klanten op te bouwen.

Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing kunt u als bedrijf proactiever worden door te anticiperen op de behoeften van klanten en communicatie te creëren die uw unieke inzichten weerspiegelt. Denk aan persoonlijke interactie bij elk contactpunt – van e-mails tot volledige bestemmingspagina’s, verfijnd om elke prospect te voorzien van inhoud die ze boeiend vinden en die de conversie stimuleert.

Laat onze klanten u overtuigen…

Lees hun ervaringen

“Als non-profit organisatie zijn onze wensen en eisen anders dan de gebruikelijke industrieën, vandaar dat we iemand nodig hebben die gespecialiseerd is met een oplossing voor ons. De Dynamics365 Providers heeft die partner geleverd en we hebben alleen maar succes gehad!”
Het Education Funding Agency
Wij zitten in een zeer gespecialiseerde branche en hadden een partner nodig die zijn geschiedenis bewezen had. Dynamics365Providers heeft ons geholpen om de perfecte partner te vinden!
Wereldwijde Marine Defence-fabrikant

Laat u persoonlijk adviseren en neem vandaag nog contact op met een van onze business software consultants.

Laat mij u helpen uw antwoord(en) te vinden

Geef mij vrijblijvend advies
of

 • Toegang tot meer dan 70 gecertificeerde Dynamics 365 partners
 • Kennis en ervaring binnen alle belangrijke niches en sectoren
 • 100% gratis en onafhankelijk advies​